İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypaldaki Komisyon

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Paypal daki hesabım business hesabında ve bana her yapılan transferde komisyon kesiyor peki normal hesap modunda da bu oran kesiliyormu ?

M

mpimasterpi

Misafir
alıcıdan kesmiyo ..benden kesmiyo...

benim başka bi sorum olacaktı....hesap bilgisi ulaşıyo yaa...accept diyorum...bundan sonra yapacagım başka bi iş var mı? emailime şöyle yazılar geliyo....emailden de mi onay yapcam yardımcı olursanız cok sevinrim....
Dear xxxxxx
This email confirms that xxx has sent you $2,00 CAD with PayPal.

To complete this payment, you must accept or deny it within 30 days by clicking here.

f you do not accept or deny this payment within 30 days, it will be cancelled and the funds will be returned to xxxx account.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kabul et bakalım 2$ mı geçecek hesabına...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Giris yapip hesap ozetinde Accept demen gerekiyor, daha sonra cikan secenekte "Accept Payment but Do not add a bank account" secenegini tikla.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
risingstar' Alıntı:
Merhabalar,
Paypal daki hesabım business hesabında ve bana her yapılan transferde komisyon kesiyor peki normal hesap modunda da bu oran kesiliyormu ?
normal hesabta iken kesilmiyordu bende business e gecince her gelenden 0.89$ kesmeye basladilar

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki kişisel hesaplar donation koyabiliyorlarmı sitelerine. ben bu şekilde donation özelliğini kullanmak istiyorum.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
fatihfx' Alıntı:
peki kişisel hesaplar donation koyabiliyorlarmı sitelerine. ben bu şekilde donation özelliğini kullanmak istiyorum.
Evet, fakat PayPal uyesi olmayan birisinden odeme alirsan seni "business" hesaba gecmek icin zorluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.