İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypaldan rapid alamıyorum

desperado64

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaşlar rapid hesabımı uzatmam gerekiyor ve bunun için paypala üye oldum ve kredi kartı ekleyip onaylattım... Buraya kadar normal sorun ise rapide girip şimdi öde talimatı verdiğimde işleminiz tamamlanamadı diyor ve eğer alışveriş yapıyorsanız paypal hesabınızı ve mailinizi 30DK içinde kontrol edin diyor...Bende kontrol ettim ama herhangi birşey yok....Bende düşümdümki yeni bir paypal hesabı alıp ona kredi kartımdan para aktararak rapidi uzatırım...işte bu para ne kadar sürede gider ...ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
kredi kartım axess visa

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kredi kartını tanımladığınızda sorun çıkarmaması gerekiyor. Yeni üye olduğunuz için problem olmuş olabilir. PayPal ile temasa geçmenizi veya elden satan kişilerden almanızı (Havale/EFT) tavsiye ediyorum.

tulas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaşlar rapid hesabımı uzatmam gerekiyor ve bunun için paypala üye oldum ve kredi kartı ekleyip onaylattım... Buraya kadar normal sorun ise rapide girip şimdi öde talimatı verdiğimde işleminiz tamamlanamadı diyor ve eğer alışveriş yapıyorsanız paypal hesabınızı ve mailinizi 30DK içinde kontrol edin diyor...Bende kontrol ettim ama herhangi birşey yok....Bende düşümdümki yeni bir paypal hesabı alıp ona kredi kartımdan para aktararak rapidi uzatırım...işte bu para ne kadar sürede gider ...ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
kredi kartım axess visa

problem paypal'dan kaynaklanıyor. 15 gün önce benim hesapta aktif olan dispute ile ilgili işlem yapmak istediğimde aynı hatayı veriyordu. sonra düzeldi. bence sorun paypal'dan.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Buna gerek yok bana ozel mesaj atin size rapidpremium satalim aylik 12 tl ye 1 aylik

Hayir ben siteden almak istiyrum derseniz siteye sizin adiniza paypalda bulunan bakiyemizden rapid aliriz ve ucretini bize eft yada havale olarak yaparsiniz mail otomatik olarak sizin mailinize sizin emailinize rapidshare.com uzerinden gelir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.