İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal'de gelen ödemeler kabul edilemiyor.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben direk contact us bölümünden yolladım. Attığım maili de hatırlamıyorum şu an.

"We can not accept payments which came us. Please send us a detailed information about that blocking. Thanks for your interest and helping." yaz gitsin arkadaşım.

saol. gönderdim. umarım biran önce düzelir.

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öyle kötü kitlediler ki şimdi kredi kartı ile ödeme yapmak için 50 tane fax çekmek zorunda kalacağım.

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar o açıklama çok yetersiz olmaz mı

bence hangi ülkeden olduğumuzu, düne kadar sorunsuz para alabildiğimizi belirtmemiz gerekli

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar o açıklama çok yetersiz olmaz mı

bence hangi ülkeden olduğumuzu, düne kadar sorunsuz para alabildiğimizi belirtmemiz gerekli

Ben onu belirttim kendi mailımda. Hangi ülkeden olduğumuzu ve düne kadar para alabildiğimizi onlarda biliyor. Problemin ne olduğunu da söyleyeceklerdir.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar önyargı olacak sanırım ama PAYPAL ile olan maceramiz bitti gibime geliyor . Verified (10) olan Businnes paypal hesabimdan para kabul edemiyorum

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
paypal cevap gelse bile birşey değişeceğini sanmıyorum
o yüzden hemen " alternatifleri " araştırmalıyız.
Bu Google Checkout nasıl? Kullanan var mı?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Business account kullananlar web formları üzerinden gönderilen ödemeleri otomatik alabilirler, en azından eskiden öyleydi. Elle girilen ödemelerde bu problem var. Ama zaten haftada bir görüşebildiğimiz müşterilerden gelen ödemeler bloke bekliyor, mağduruz PayPal duy sesimizi.

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
170 $ domain kredimi tuttular içeride. Directi de şimdi kredi kartı için fax istedi. Gel de delirme ya..

SNaRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün ödeme aldım personal hesap sorunsuz bir şekilde. Hatta birisi para kabul edilmiyor dedi o anda bi ödeme daha kabul ettim. Kabul ediliyor benim hesabımda.
ploop :D bi ara seni göreyim gtalk ta filan yoksun . :D Zaman geldi yine

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bugün kalan 100$ egoldum için yabancı sitelerden biriyle şimdi exchange yaptım, arkadaş pp gönderdi ancak burda yaşanılan sorun bende de var , 2 seçenek çıkıyor accept edince ve parayı accountuma alamıyorum, verifiedim ve personel account.
Karşı tarafta cevap bekliyor , paypalda yeni olduğum ve ingilizcem de çok iyi olmadığı için arkadaşa sorunu tam anlatamıyorum.
Bu konudada ingilizcesi iyi arkadaşlarda konuyla ilgili bir kısa cevap yazmalarını Bir de alımı saklasam problem düzelince yine normal şekilde alabilirmiyim veya denny yapıp bir açıklama mı gönderiyim arkadaşa bu şekilde
arkadaş cevap bekliyor, bende ilginizi beliyorum arkadaşlar

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Recently, all Turkish paypal accounts encountered a problem in receiving payments. PayPal is not allowing us to accept incoming payments without adding a US bank account. For this reason, your payment is still pending unclaimed status in my history.
---

Ya biraz bekle, ya da bekleyemiyorsan deny de, başka bir hesaba yollasın. Amerika'da tanıdığın filan varsa.

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler angelo,
arkadaş tekrar bu sefer benim personel account olduğumu gördü ve balancetan yolladı ondada aynı şey oldu bende ona 2-3 saat bekleyelim yazdım problem paypalla ilgili diye v.s
son olarark senin yazdığınıda gönderiyim tam olsun

DJ PİSAGOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilginç..
bussiness hesabımız var. kredi kartıyla yapılan son 3 ödemeye paypal el koydu
" incelenecektir " diyerekten.Oysa hepsi üyelik ödemesi. yani subscription..paypal'ı kaybedersek webmasterlar için ciddi bir yıkım olur valla

Bi şirkete ödeme yapmam gerekiyor. Paypal ' da param yok. Kredi kartı ekleyip göndermek istesem burada sorun çıkıyor mu ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hayır sorun çıkmaz.

Business'da aşağıdakini yemesi lazım, personal olanlardan biri de deneme yapabilirse onaylayabilirsiniz. Aşağıdaki şekilde birine para yolladığınızda, yolladığınız kişi onaylamadan otomatik hesaba geçmesi lazım.

https://www.paypal.com/cgi-bin/webs...BURAYA&amount=MIKTAR_BURAYA&currency_code=USD

Ben eskiden on saat accept yapmamak için müşterilere böyle link veriyordum. Param olmadığı için deneyemiyorum, bir, 1 dolar filan denemek isteyen varsa bunu deneyelim arkadaşlar.

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaş tekrar egoldu bana yolladı , o da üzgün olduğunu söyledi problem için...
peki bundan sonrası ne olacak pp olayı ?

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pazartesi netleşir bence
paypalda baska işlemler de yavaşladı biraz normal seyrine göre.

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada konuyla ilgili bende bir email yolladım paypala, herkes duyarlılığını ortaya koyarsa belki sorun bir bakıma çözülebilir

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O diğer konuyu okudum ve sallama bir banka numarası yazdığımı bende itiraf ediyorum. Banka adı bile Deneme =)

Paramı aldım, deneyin. :)

Arkadaşın verdiği routing number ı aynen girin, hesap nom 199 buna karışmayın ne yaparsanız yapın hehe

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.