İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypopup

A

altar

Misafir
bu herifler bi ara hitleri düzgün saymıyorlardı. şimdi düzelmişler bilginiz olsun, 20$ olunca paypal'a ödüyorlar.

Koyalı çok olmadı 2,262 ziyaretçiye 1.92$ vermiş, tabi bu hit'in çok küçük bir kısmı Türk. Sitenin öyle boş durmasından iyidir :p

üye olmak için: http://www.paypopup.com
(hiç linki düzeltmekle uğraşmayın diye ref. yazmadım :D)

A

altar

Misafir
haksızda değilsin, bazen sıkıcı olabiliyorlar ama napim ya, para lazım :/

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değecek bir para olsa bir derece ama ziyaretçi başına 0.00085 için yapılmaz bu eziyet :(

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yabancı piyasadaki mp3 siteleri uzun zamandır kullanıyor ama ödeme sıkıntısı yaşayanlarda yok değil .

A

altar

Misafir
ana! :p ödemişler.

Payment From Yesup Ecommerce Solutions Inc. $29.12 USD Jun. 13, 2005 Completed Details
(yesup galiba clicksor ve paypopup'ın firması)

neyse para paradır :D

A

altar

Misafir
ben bıraktım dostum, onlar ödemişler yinede. 34506 gösterime o kadar para vermiş.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
ben bıraktım dostum, onlar ödemişler yinede. 34506 gösterime o kadar para vermiş.

34506 gösterime 30 $ mı ? ben günde 100$'dan fazla yaparım o zaman. ve bunu yapabilecek çok adam var. eğer bu gösterime bu kadar para doğruysa çok güzel bir kazanç kapısı olabilir.

A

altar

Misafir
Dostum günde 100 bin hit alıyorum :) hepsini saymıyor. bu 15 günlük. birde nerdeyse hepsi yabancı. Amerikalı çok vardı onun için öyle çok veriyor, amerika cpm 2 dolar civarı.

yani düz bir hesapla 1 buçuk milyon hit=30$ :p karar senin.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk hitleri saymıyorlar türkçe site kabul etmiyorlar bunlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.