İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pBlog WordPress Teması

İGK Web Dizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
56
Reaction score
1
Konum
Ankara
Herkese merhaba. Bu sıralar çok yoğunum, hem Webmaster Sitesi’nde görevlerim var hem de yapmam gereken diğer projeler ve işler. Bu sebepten ara sıra kodlar ve WordPress ile uğraşmak biraz kafamı rahatlatıp daha iyi konsantre olmamı sağlıyor :) Temanın çizimi Tayfun Erbilen'e, CSS dökümü ise Nurçin Özer'e ait. Aslında temayı ilk gördüğümde (birkaç ay önce) başladım ama hem üşengeçliğimden hem de o zaman okul olduğundan daha yeni bitti :D


Temanın özelliklerine gelirsek; bileşen destekliyor. İlk olarak 3 bileşenle birlikte gelmekte, bunları tema panelinden yönetebilirsiniz. Temada kullanım kolaylığı göz önünde bulundurulmuştur. Arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya optimizasyonu yapılmıştır. Yazılara iki şekilde resim ekleyebilirsiniz; özel alan veya öne çıkarılmış görsel. Özel alan ile resim eklerken özel alan ismini panelden yönetebilirsiniz.


Temanın güvenlik önlemleri alınmıştır ve temaya güncelleme denetleme butonu eklenmiştir. Mesela bir temayı WordPress tema kütüphanesinden indirdiğinizde güncelleme olduğunda size eklenti veya WordPress’i günceller gibi haber verir. Ben de buna benzer bir sistem yapmaya çalıştım. Aynısı olmasa da bence işe yarar bir özellik oldu. Tema paneline girdiğinizde en altta Güncellemeleri Denetle butonu var. Bu butona bastığınızda eğer güncelleme varsa yeni temanın linkini yoksa “Temanız güncel” şeklinde bir ifade çıkarıyor.


Tema iki eklentiye ihtiyaç duyuyor ve eklentileri arşivin içine ekledim. Temanın kurulumu zor olmasa da kullanım kılavuzu yazdım. Sizden tek isteğim; lütfen alttaki yapımcı bölümünü kaldırmayınız.


capture-20120809-183249.png



Demo: http://demo.gorkemkara.com/pblog/

İndirme Linki: http://www.gorkemkara.com/download/4/

Kaynak: http://www.gorkemkara.com/pblog-wordpress-temasi.html
 

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2005
Mesajlar
1,040
Reaction score
6
Konum
Ardeşen
Daha çok geliştirilmesi lazım. Bu tip temalar pek tutulmuyor. En azında content alanına hafif renkli -#EEE olabilir- bir arka plan atanmalıydı. Benzer şekilde temaya biraz daha renk verilmeli. Kırmızı beyaz çok sade bir tema olmuş.

Kategorilerin yanındaki kategorideki haber sayısını çok beğendim. Güzel düşünülmüş.

Başarılar.
 

NovaCep

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mart 2011
Mesajlar
237
Reaction score
8
Güzel bir temaya benziyor.Tema arşivi oluşturmaktayım.Unutmazsam bunu da yayınlayacağım..
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
temayı yapmak için seferber olmuşsunuz :D
 

İGK Web Dizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
56
Reaction score
1
Konum
Ankara
13.08.2012 - Güncelleme Notu

  • Reklam bölümündeki kayma sorunu düzeltildi.
  • Güncelleme modülü yenilendi.
  • Yazı içerisine benzer yazılar ve sosyal ağ butonları eklendi.
  • PSD dosyası ve XHTML/CSS hali eklendi.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst