İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[ PDA ]PALM Tungsten T5 [Serisinin En iyi modeli ]

PuLLuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Palm%20One%20Tungsten%20T5%20Cep%20Bilgisayar%C4%B1.jpg

Palm T serisinin En gözde modeli T5 ile herşey düşünülmüş kendim almanyadan bir arkadaşımdam rica ederek getirtmiştim 4 ay oldu kullanalı hiçbir sorunu yoktur blackberry geçtiğim için satıyorum.

Kısaca Özellik olarak ;

# Genişleme:Secure Digital/ MultiMediaCard genişleme slotu
# Esnek Depolama Kapasitesi (RAM):215 MB gerçek depolama kapasitesi (160 MB dahili flash sürücü, 55 MB uygulama yükleme ve veri demolama kapasitesi) ve Genişleme slotu ile uygulamalar için extra hafıza
# İşlemci:Intel XScale 416 MHz ARM işlemci
# İşletim Sistemi:palm OS® 5.4
# Sistem Dili:palm OS® 5.4 İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dil seçim opsiyonları
# Boyut & Ağırlık 146 g, 12.1 x 7.8 x 1.5 cm
# Ekran 320*480 yüksek çözünürlüklü LCD Ekran teknolojisi, 65.536 renk(16 bit), Kolay görüş sağlayabilmek için parlaklık ayarı
# Senkranizasyon PC ve MAC uyumlu USB HotSync Kablosu
# Uyarı LED, Alarm & Titreşim
# R Port IR portlu diğer Palm Computing cihazlarına kartvizit, telefon listesi, memoları ve ek uygulamaları gönderebilir
# IR portlu diğer araçlarla ek yazılımlar ile iletişim ( mobil telefon, printeri notebook vb.) Adres defteri''nden IR destekli cep telefonuna doğrudan arama komutu.
# Bluetooth Bluetooth uyumlu cihazlarla iletişim kurabilme, Cep telefonu ile SMS alış verişi, Arama komutu gönderebilme, GPRS ile internet bağlantısı.
# Pil Ömrü:Şarj edilebilir Lithium Ion/Polymer batarya. Yaklaşık 1 hafta kullanım süresi.

Ek olarak söylemek istediklerim çok kullanışlı bir cihaz word excel gibi programlar sorunsuz çalışıyor - msn gtalk ben cok uzuca baglanıyordum.Pc ve telefon ile sekronize çalışabiliyor,sms gonderebilir arama yapabiliyor.Ben websitesi bile kodladım asp dili ile :) gerisini siz düşünün.

Wi-fi kart almıştım ben wireless ile de baglanabiliyordum internete.45 ytl ebaydan alabilirsiniz.

Alan arkadaşa göndereceklerim;

Palm T5 Cihaz + Kılıfı + Şarj ve data kablosu + 1GB hafıza kartı + Kalemi

Not: Cihazı formatlayıp göndereceğim yani tertemiz olacak yeteri kadar program yuklu ve kısısel bilgilerim var cunku

Fiyat olarak kargo da Bende 125 YTL satıyorum
Hipernex Fiyatı : 602,99 YTL yazmaktadır.

iadesi yoktur ancak kargo gorevlısı yanında kargodan kaynaklı sorun varsa tutanak ile geri alabılırım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.