İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peep ile yagmayok

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ohh rahatladım ya bir an dün gece ki görüntülerimiz sandım he bu 3-5 tokatlaştık o işte :D

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
allah'tan reha muhtar bu işleri bıraktı, duyar gibi oluyorum efenim nerenize vurdu:)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
İnsan böyle kendisini seven dostu ( Bilgi ) olunca işte bu duruma düşüyorsunuz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Birde şunu yönetime sormak istiyorum. Şimdi benim forum üzerinde ençok istediğim bilgi'nin ceza alıp banlanmasıdır. Acaba ben burada kişisel haklarıma bir hakaret konusu altında bir rapor oluştursam arkadaşın ceza alıp banlanmasını sağlayabilir miyim ?

Başvurmadan bu başvuruya göre tahmini sonucu öğrenebilir miyim ?

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
yok hiç sanmam. trgy'a mesaj ata ata geri banı açtırır :D boşuna uğraşma yani. spam mesajla trgy'ı bıktırır hatta üste seni bile banlatabilir :p

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Aslında haklısın OzanTi benim de aklıma gelmedi değil ancak şansımı gene de denemek istiyorum. Yönetim bir ne olabileceği konusunda cevap versinde duruma göre yapacağız birşeyler.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Aslında haklısın OzanTi benim de aklıma gelmedi değil ancak şansımı gene de denemek istiyorum. Yönetim bir ne olabileceği konusunda cevap versinde duruma göre yapacağız birşeyler.

O zaman şevkini kırmayayım senin. Tabi banlacanak bilgi'nin olduğu bir forum istemiyoruz, bilgi bir banlansın forum refaha kavuşacak :p

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
pişt aşkitoma dokuncak elleri kırarım bırakın bakayım bilgişimi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.