amanın saygılar bip, pardon şey abi pardon abla. ya da sana ne denilmesini istiyorsan işte![]()
Yorumsuz... :gül:
![]() |
![]() |
amanın saygılar bip, pardon şey abi pardon abla. ya da sana ne denilmesini istiyorsan işte![]()
Birde şunu yönetime sormak istiyorum. Şimdi benim forum üzerinde ençok istediğim bilgi'nin ceza alıp banlanmasıdır. Acaba ben burada kişisel haklarıma bir hakaret konusu altında bir rapor oluştursam arkadaşın ceza alıp banlanmasını sağlayabilir miyim ?
Başvurmadan bu başvuruya göre tahmini sonucu öğrenebilir miyim ?
Aslında haklısın OzanTi benim de aklıma gelmedi değil ancak şansımı gene de denemek istiyorum. Yönetim bir ne olabileceği konusunda cevap versinde duruma göre yapacağız birşeyler.
Bu olaydan sonra üyeliği bile silinebilir. Yani banlanmması kaçınılmaz![]()
bilgi'yi banlarsam telefon numaramı değiştirmek zorunda kalırım.![]()
Aile içi şiddete karışamıyoruz![]()
Arada kaynamak bu olsa gerekBen seni savunuyorum hat alayım diye bana patlıyorsun hehehe
bilgi hazretleri geldi.
yagmayok sana daha kolay bir çözüm sunayım, aramızda kalsın kimse duymasın. bilgi'yi ortadan kaldırmak kesin çözüm![]()
![]()
Beni banlarsanız; yagmavar, yagmacok, yogurtdavar, davardavar, kerpetenhandi gibi fake üyelikler açar; sonra kafama göre bişeyler yaparım efenim![]()
Beni banlarsanız; yagmavar, yagmacok, yogurtdavar, davardavar, kerpetenhandi gibi fake üyelikler açar; sonra kafama göre bişeyler yaparım efenim
note to yagmayok: Acı var mı acı? :gül:
note2: birden fazla hat almanız icap edebilir![]()
yagmayok banlansın diyorum
+1...
yagmayok banlansın diyorum
+1...
Meydan okuyorum buradan sana beni banlattıracak bir materyal dahi bulamazsın. ama ben senin için çok bulurum bilirsin.![]()