İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pentagon olayindaki gizem

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
New York City 11 harften olusur
-Afganistan 11 harften olusur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur
-George W. Bush 11 harften olusur
Bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?

-New york, Amerika'nin 11. eyaleti
-ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
-11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11
-Ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11
-Olay 9 eylulde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11
-9 Eylul yilin 254. gunudur 2+5+4=11
-9 Eylul'den sonra yilin sonuna 111 gun kalir
-Madrid'teki 3/11/2004 te meydana gelen terrorist saldirisi ikiz kulelere olan saldirilardan 911 gun sonra meydana geldi

Kuranda (9:11) numarali ayet derki; Arapogullari'ndan biri zalim Kartali uyandiricak.Zalim kartal ofkesini Allah'in topraklarindan(arap topraklari) alicak.Insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan Kartal'in yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin)

Word Pad'i açın yazı tipini Wingdings olarak ayarlayın daha sonra çıkacak olanları büyük olarak görmek için yazı tipini büyütün(72 yapın mesela)daha sonra şunları yazın Q33NY yazdıktan sonra çıkacaklar herşeyi anlatacaktır.Ayrıca dip not 33 ikiz kuleler çarpan uçaklardan birinin uçuş numarasıydı...

Kur'an-ı Kerim'de geçen ayette kartal simgesinden bahsedilmekte ve Amerika,İsrail'le ne bağlantısı var diyebilirsiniz.Bağlantısı şu Amerika ile İsrail zaten bağlantılıdır.Bilmeyen var mı?Eğer yoksa uzun uzun anlatabilirim.Olay Amerika ile alakalı.Bileceğiniz üzere Amerika'nın simgesi Kartaldır.Nerden çıkarıyosunuz diyen olabilir hak veririm.II.Dünya Savaşından itibaren kurulan Amerikan Paraşütçüleri(Paratroop)bu paraşütçülerin 2.Dünya savaşı kahramanı olan bi bölükleri vardı Airbone'lar.Paraşüt indirme kaldı ki 2.Dünya savaşıyla ilgili ne kadar film oyun varsa Airbone simgesini görebilirsiniz(Film olarak Er Ryan'ı kurtarmak,Oyun olarak Call Of Duty1,2,3,Medal Of Honor vs.)Güya savaşı kazanan Amerikalılar kendilerine Airbone'un simgesi olan kartalı simge olarak benimsemişler ve yıllardır özdeşleşmişlerdir.Simgeleri sağ kollarında bir simge yada brovelerinde dir dikkatlice bakmaya gerek yok.

Alintidir...

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
biçoğu komik.. ama tesadüf olmayan bişey var. o saldırıda bi tane bile israilli ölmemiş diye duydum. ki o binada da az denemeyecek kadar israilli şirket ve çalışan varmış..

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum.iyinet 11 harften oluşuyor kesin iyinetadmin'in de alakası var(aa o da 11 harften oluşuyomuş..)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
valla bende yandım benimde 11 harf :D

ya warya valla yazık yaaa...

ha bu arada Beşiktaş noooluyo...Ondada kartal var :D

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Besiktasa ucakla saldiricaklar inanmiyosan anasayfaya git ordan asagi dogru 11.ci konuya gir altdan 11.ci harfleri kopyala sonra word pad i ac 92 yaz fontlari buyut sonra bakirkoye telefon ac :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
adımın ve soyadımın harflerini toplarsanız 13 çıkıyo uğursuzum ben

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayılar bazen şaşırtıyor insanı.

Atarürk ve 19 sayısına bakın.
Hayatının çoğu döneminde bu sayılara rastlanıyor.

Mustafa Kemal Atatürk' Alıntı:

1 -
1881’de 19. yüzyılın bitimine 19 yıl kala doğmuştur.

2 - Sağlığında, İngiliz İmparatorluğu hükumeti Atatürk’ün doğum gününü tebrik için Türk Hükumeti’nden sormuş, Atatürk 19 Mayıs 1881 diye yanıtlamış ve kayıtlara böyle geçmiştir.

3 - 1900’de 19 yaşında Harbiye’ye girmiştir.

4 - 19 Aralık 1904’te bağımsızlık düşüncelerinden ötürü Yıldız Sarayı’na çağırıldı.

5 - Harb Akademisi’nden aldığı sicil 317-8’dir. Bu rakamların tek tek toplamı 19 eder.

6 - Çanakkale Savaşlarının zaferle sonuçlanmasında büyük rol oynayan 19. Fırka’yı (Tümen) kurmuş ve ona komuta etmiştir.

7 - 19 Mayıs 1915’te Miralay (Albay) oldu.

8 - Mahiyetindeki komutanlara: “Ben size, taarruz edin demiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zamanda yerimize başka kuvvetler gelebilir.” Demiş ve elindeki pek az kuvvetle 19 Mayıs 1915’e kadar oyalama muharebesi ile düşmanı tutmuştur. Düşman yine Çanakkale’deki başarısızlıkları sonucu 10 Aralık 1915’te Gelibolu Yarımadası’nı boşaltmıştır.

9 - Zor bir duruma düşen 7. Ordu’ya komutan tayin edilen M. Kemal, bir düşman saldırışını seziyor ve hazırlanıyordu. Nitekim 19 Eylül sabahı düşman harekete geçti, hem de kat kat üstün kuvvetlerle. Sağındaki ve solundaki kuvvetler epeyce kayıp verdikleri halde M. Kemal zamanında aldığı tedbirlerle kayıp vermekten kurtuldu.

10 - 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkacak olan Atatürk’ün bindiği Bandırma vapurunda 19 yolcu vardı. ( 19 Mayıs 1963 tarihli Cumhuriyet gazetesinde Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya’nın 19 Mayıs ve Ötesi adlı makalesinden)

11 - 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktı. Bu tarihte 3 tane 19 rakamı vardır ki Atatürk’ün ömrü de zaten 3 x 19 ‘dur. 19 Mayıs 1919’da ise 2 X 19= 38 yaşındaydı.

12 - 19 yıl Türk milletinin kaderine bilfiil hakim olmuş, Türk milletine baş komutan ve devlet başkanı olarak hizmet etmiştir. ( 1919-1938)

13 - Milli Mücadele’ye fiili olarak başlanması için komutanlar ile yaptığı konuşma ve mecliste milli davanın gerçekleşmesi yolunda güdülecek siyasetin karara bağlanma tarihi de 19 Kasım 1919’dur.

14 - Millete yayınladığı bir beyanname ile Osmanlı Devleti’nin hayat ve egemenliğinin sona erdiğini belirterek Türk milletini hayat ve bağımsızlığa kavuşturmak için, Ankara’da olağanüstü bir meclis toplanmasını ve Türk milletinin idaresini bu meclise devretmeyi 19 Mart 1920’de kararlaştırmıştır.

15 - Sakarya Meydan Muharebesi’ni kazandıktan sonra, başarısına karşılık TBMM kendisine olan minnet ve şükranını belirtmek için 19 Eylül 1921’de kabul ettiği özel bir kanunla mareşallik ve gazilik unvanı vermiştir.

16 - Hitabet sanatının şaheseri olan Büyük Nutuk’un sonundaki Türk Gençliği’ne Hitabesi de başlangıç cümlesi ile birlikte 19 cümledir.

17 - Büyük devlet adamı ve eşsiz kahramanın adı ve soyadı “Mustafa Kemal Atatürk” de 19 harftir.

18 - “Ne mutlu Türk’üm diyene” cümlesi de 19 harftir.

19 - “İstikbal Göklerdedir “ Ne rastlantıdır ki Atatürk’ün bu sözleri de 19 harften oluşmaktadır.

20 - 10 Kasım 1938’de ( 19 x 2 x 19 ) ( 10 Kasım günü saat 9:05 10+9=19 ) 3 x 19= 57 yaşında ölümlü yaşama gözlerini kapamıştır.

21 - Cenazesi büyük bir merasimle 19 Kasım 1938 günü Yavuz zırhlısı ile İzmit’e götürülmüştür.

22 - En büyük kahramanın ebediyete intikali üzerine arkadaşı ve halefi İsmet İnönü’nün Türk milletine beyannamesi 19 cümledir.

23 - Doğum ve ölüm yılları 1881 ve 1938 sayıları 19 sayısının katlarıdır.

24 - 1919 rakamında 101 tane 19 vardır.

25 - İlk 19 yılda hazırlandı, 19 yılda siyaset ve askerlik alanında savaştı, üçüncü 19 yılda devlet başkanı sıfatı ile hizmet etti.

Şu an bende olmadığı için bakamıyorum ama Bilinmeyenler Ansiklopedi'sinde daha ayrıntılıydı. 9 sayısı da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
biçoğu komik.. ama tesadüf olmayan bişey var. o saldırıda bi tane bile israilli ölmemiş diye duydum. ki o binada da az denemeyecek kadar israilli şirket ve çalışan varmış..

Bunun nedenini anlatim sana dostum.

Bu ikiz kullelerde çalışanların çoğu İsrailli bu doğru... Hani biz müslümanlarda nasıl cuma günleri mübarek ise onların da o güneleri mübarek günleridir ve o günleri hiç biri kesinlikle çalışmazmış yani işlerine gitmezmişler.

11 eylül saldırılarıda o güne denk geldiği için binalarda hiç bir israilli olmadığından dolayı hiç biri hayatını kaybetmemiştir.

Zaten asıl tartışılan konuda bu !

Neden ikiz kulelere saldırı O gün yapıldı ?

Bilerek mi O Gün seçildi ? ...

Belki biraz konu dışı oldu ama :)

EDİT: Bu arada mesajı da 00:00 da göndermişim sevgilim benimi düşünüyor acaba :)

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben 1998 yilindan 2000 yilina kadar sehirler arasi otobus yolculuklarinda hep 22 numarali koltuklarda seyahet ettim her dafasinda aldigim biletin koltuk numarasi 22 numraydi hatta bir defasinda abimle bilet almistik bileti almadan once abime, yine 22 numara vericekler demistim abim sasirip kalmisti 2000 yilinda yurt disina geldim burda otobuse binmiyorum simdilik 22 numarayi gormedim :)

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
22mi? aman allahım.. kaç kulağın var ?? iki böl yirmikiyi ikiye? onbiiir... aman allahım aramızda terörist var..

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yagmayok' Alıntı:
Bu ikiz kullelerde çalışanların çoğu İsrailli bu doğru... Hani biz müslümanlarda nasıl cuma günleri mübarek ise onların da o güneleri mübarek günleridir ve o günleri hiç biri kesinlikle çalışmazmış yani işlerine gitmezmişler.

11 Eylül 2001, salı gününe geliyor.

Sanırım ayetten alınmış, garip bir üslup, tam vurgulama yok ama Salı örnek veriliyor.
Bağlantı kuramadım neden salı örnek veriliyor, diye. (Türkçe, Museviliği anlatan bir site)
http://www.sevivon.com/show_life.asp?id=15

Şabat günü:
http://www.sevivon.com/bayramlar/sabat/felsefesi01_pv.htm' Alıntı:
[FONT=verdana,ariel]Şabat , haftanın yedinci günü için verilen isimdir. Tora bize ‘’ Altı gün iş yapacaksınız ve yedinci gün ...‘’ der.
[/FONT][FONT=verdana,ariel]Yahudilikte haftanın diğer günlerinin ( pazartesi, salı vs. ) kendilerine ait özel isimleri yoktur. Onun yerine , bu günlere ‘’ Şabata doğru birinci gün ‘’ ,’’ Şabata doğru ikinci gün ‘’ vs deriz.[/FONT]

Ama Şabat, Cuma'dan Pazar sabahına kadar olan zaman deniyor.

http://www.counsellors.gov.tr/altdetay.cfm?AltAlanID=1067&dil=TR&ulke=IL
http://64.233.183.104/search?q=cach...eylül+2001+saat+şabat+günü&hl=en&ct=clnk&cd=6

Yakın olarak bu var ama 11.09.2001 yine yok. :)
(18 Eylül 2001)
Roş Aşana: Yılbaşı bayramıdır. Yahudi takvimine göre, Eylül-Ekim aylarında başlayıp iki gün devam eder.
http://www.sevivon.com/celebrations.asp?cid=12
http://64.233.183.104/search?q=cache:flCw7xJO3wAJ:fortuna.divinity.ankara.edu.tr/~adam/Sunuyahudilik.ppt+yahudi+kutsal+g%C3%BCnler&hl=en&ct=clnk&cd=9

2001'den beri güncellenmemiş bir sayfa, umarım bugünlerde güncellenmez. :)
2001'deki bayramlar: http://www.minidev.com/kulturler/kulturler_yahudi_bayram1.asp
Hiçbiri tutmuyor.
Belki Roş Aşera'dan bir hafta önce hazırlıklar başlıyor olabilir, uykum geldi siz araştırın o kadarını. Oku oku nereye kadar? :p

Bu arada şuna bir göz atın. Bu sitede de Amerika'da yaşıyan insanlar var, onlarda tasdikleyeceklerdir herhalde. (Doğruysa)
http://newyorkmuhtari.blogspot.com/2006/10/gunun-sozu-quote-of-day.html

Olayı her 2 bakış açısından da düşenecek olursak;
Ya bunu Mason gruplar yaptırdı, kendi ırkını korudu.
Ya da gerçekten Ladin yaptırdı ve bu şekilde, onların kutsal gününde öldürmekten daha anlamlı bir mesaj vermiş oldu.

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben sanmiyorum ladin yada musluman bi grubun yaptigini cunku dikkat ederseniz 11 eylul saldiralarina kadar hiristiyan dunyasi yahudilerden nefret ediyorlardi ve surekli yahudiler uzerinde gizliden bir baski vardi 11 eylul sonrasinda tum dikkatler muslumanlarin uzerine cekildi suan yahudiler uzerlerindeki tum yuku atmis durumdalar.

Ayrica ladin denen adam kameralara ben yaptim dedi dikkat ederseniz adamin videolarindaki konusmalari bile anlasilmiyor biz sadece alt yaziyi okuyoruz, soylermisiniz hangimiz hangi kelimesini anladik. belki adam orda fikra anlatiyo nerden biliceksinizki :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.