İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pentagon'a çarpan ne idi?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu olay hangi olay, ikiz kuleler değil sanırım ? ortada ikiz kule yok zaten ama bu olay ne zaman oldu acaba ?

Hostsatis.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aynı gün oldu. İkiz kulelere saldır olduğu zaman 4 Uçak 2 Çarptı 1 Düşürüldü. Biride pentogona çarptı diyebiliyorum.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ucak Çarptıysa enkazı nerde ortada enkaz görunmuyordu?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
orada gösterdiği örnek yanlış

uçakların düştüğü yerde iz kalır demiş. fakat "düştüğü" yer. burada önce binaya çarpmış. yani direk yere çakılsa dediği doğru ama burada o durum yok.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abd nin şu ikiz kule olayı zaten düzmece, ırak a saldırabilmek için kendi vatandaşlarının canına kıydı, bundan daha ii bi bahane olabilir miydi?
bunula ilgili çok güzel bi ing. site hazırlamıştım logosu felan hep bitmis yayına sokmustum ama ugrasamadım....

Bi yazı yazmıstım ana sayfada yabancı forumlarda baya bi tartısıldı :)

şimdi iran a nası bahane bulacaklar ben asıl onu merak ediyorum

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
abd nin şu ikiz kule olayı zaten düzmece, ırak a saldırabilmek için kendi vatandaşlarının canına kıydı, bundan daha ii bi bahane olabilir miydi?
bunula ilgili çok güzel bi ing. site hazırlamıştım logosu felan hep bitmis yayına sokmustum ama ugrasamadım....

Bi yazı yazmıstım ana sayfada yabancı forumlarda baya bi tartısıldı :)

şimdi iran a nası bahane bulacaklar ben asıl onu merak ediyorum

ABD bu olaydan sonra Afganistana Usama Bin Laden'e saldırdı. Irak'a ise nükleer füze barındıyor gerekçesi ile savaş açtı. Daha sonra da Bush "Füze falan bulamadık, yanlış istihbaratmış" diye bir açıklama yapmıştı.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Bu flash filmi 4-5 sene once izlemistim, tabi o zaman ingilizceydi, editlenmemisti. Amerikalilar bile pentagona carpan seyin ne oldugu konusunda supheliler...

K

Kerasus

Misafir
Bu görüntülerde çok uzak, birşey belli olmuyor, roketmi, uçakmı yada herneyse ayırt etmek zor. Bence o binanın üzerindede güvenlik kameraları vardır onların görüntüleri yayınlanmalı.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amerikanın X bir ülkeye savaş açmak için mazeret üretme adına kendi vatandaşlarını öldüreceği gerçeğine inananların aklından şüphe ederim.

Amerika için mazert gerekmez. Teröre deste veriyor der saldırır, nükleer yapıyor der saldırır, komşu ülkeleri tehdit ediyor der saldırır...

O kadar adam öldürmez yani savaş açacağım bahanesi ile. Kişisel görüşüm.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.