İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pentium E2140 (Dual Core 1.6GHz, 1MB Cache), 1GB DDR2, 2 * 80GB SATA, Sadece 85$

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pentium E2140 (Dual Core 1.6GHz, 1MB Cache)
1GB DDR2 ( 1 gb ram upgrade 10$ )
2 * 80GB SATA
1200 gb band
100 mpbs port ( colo4dallas )
8 ip addr
Remote Reboot
Reverse Dns
Mrtg/Band Monitörleme

Sadece 85$

Directadmin panel ile : 95$
Cpanel/fantastico/rvskins ile : 110$
ulaşmak için mail/msn : [email protected]

Ircd izni mevcuttur her ek 8 ip 10$ ile ücretlendirilir.

Arkadaşlar bu stoklar çok sınırlı yapılan testler sonucunda amd athlon X2 3600 lerden daha iyi performans aldık. Cidden çok ucuz ve süper bir performans veriyor. ufak işleriniz için ideal. Sunucular kampanya sunucularıdır kısıtlı stok bulunmaktadır. iyi çalışmalar....

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende sok gecırdım gorunce bu makınayı nası bukadar ucuza verırler dıye co locatıon oldugunu yenı cozdum :D ıyı satıslar pardon

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mevcut cpanel whm panelli bir sunucum var. Sunucumda 30a yakın site barınmakta ve toplamda 80k civarı tekil hit bulunmakta. Sitelerin ortalama 20 tanesi mysql ile calısmakta ve online ziyaretci biraz yüksek.
Bu sunucuyu Directadmin ile alırsam cpanel whmden sorunsuz olarak taşıma şansınız var mı? Eğer taşıyabilirseniz ve test ip adresi verirseniz bir kontrol etmek istiyorum.
kolay gelsin

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cpanelden directadmine direk taşıma ne yazıkki bulunmamakta. Tek tek siteleri taşımaya kalkarsak diğer müşterilerimizi mağdur bırakmış oluruz. Ama yardımcıda oluruz tabiikide. Ama anlattığınız özelliklerde siteler için bu site size yeterli olurmu ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.