İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Perk İnternet Tarayıcısı İle Para Kazanın (Resimli Anlatım)

CswI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Özetleyecek olursak bu tarayıcıyı kullandığınız sürece size puanlar kazandırarak bu puanları paraya çevirip paypal hesabınıza aktarıyorlar.

1100 Puan = 10$ değerindedir.

Öncelikle perk e üye olmanız gerekmektedir. (Refimden üye olursanız sevinirim, zaten size bir şey kaybettirmez)

Refimden üye olmak için: TIKLAYINIZ :ehule (İlk üye olduğunuzda 100 puan kazanıyorsunuz)

Refsiz üyelik için: TIKLAYINIZ :(

Üye olduktan sonra perk internet tarayıcısını yükleyeceğiz.

Bu tarayıcı ile para kazanmanın 2 yolu var.

1.Yol: SURVEY

Perk internet tarayıcısını açtıktan sonra "Quick Points" tuşuna tıklayıp orada çıkan görevleri tamamlayacaksınız. (Anket, Üyelik, Video İzleme, vs.)

res1.jpg

2.Yol: REFERANS SİSTEMi

Perk internet tarayıcısını açtıktan sonra Puanlarımızın olduğu küçük resmi tıklıyoruz ve acılan pencereden de Available Points i tıklıyoruz.

res2.jpg

Açılan sayfadan İnvite Friends butonunu tıklıyoruz ve buradan ref linkimizi kopyalıyoruz. Bu linkle üye kazandırmaya çalışıyorsunuz.

res3.jpg

Bu linki istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. (Facebook, twitter, forumlar, vs.)

NOT: Referans linkimizle üye olanları görebiliyoruz. Bu yüzden benim refimle üye olanlara daha detaylı bilgiler vereceğim. Her türlü yardımcı olacağım.

Kolay gelsin, bol kazançlar.

Bol kazançlar

demon153

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refinden üye oldum yardimci olrsan sevinirim

fakat kötü amaçlı yazılım algılandı

CswI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refinden üye oldum yardimci olrsan sevinirim

fakat kötü amaçlı yazılım algılandı

kardes sımdı senın uyarınla takrar ındırıp kurmayı denedım gercekten kotu amaclı yazılım uyarısı verıyor dosya. Daha onıceden boyle degılddı uyarı vermıyordu fakat sımdı kotu amaclı yazılım lar ıcerısıne gırmıs galıba. Yonetıcılerden rıcam da bu konunu kaldırılmasıdır. ÇÖP.

Şu andan itibaren kendım de cıkıyorum bu sıstemden.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5