İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PES 2009'dan ekran görüntüleri

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
595
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Bu aralar oyun dünyasında bütün yollar E3 fuarına çıkıyor. Oyun firmaları görkemli şovlarla yeni oyunlarını tanıtmaya hazırlanıyor. PES 2009 da yeni ekran görüntüleriyle fuara hazır.
0407_pes_590.jpg
Bu ayın ortalarında düzenlenecek olan E3 oyun fuarı büyük oyun firmalarının da gövde gösterisine sahne olacak. 2009 içerisinde çıkarmayı düşündükleri oyunların ön gösterimlerini yapacak olan firmalar arasında Konami belki de en çok merak edilenlerden birisi.

Pro Evolution Soccer (PES) serisiyle tüm dünyada başta PlayStation olmak üzere oyun konsolları ve PC oyun dünyasında ses getiren firma, milyonlarca hayranı olan oyunun yeni ekran görüntülerini de yavaş yavaş paylaşmaya başladı.

Gerçeğe yakın olması adına görsel alanda çalışmalarını hızla sürdüren Konami'nin yayınladığı ilk ekran görüntülerinde dikkat çeken en önemli şey "odaklanma". Uzaktaki nesnelerin daha bulanık göründüğü görüntülerde oyuncuların üzerindeki detaylar da dikkat çekiyor.

Konami tarafından yapılan açıklamaya göre Avrupa çapında PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP ve PlayStation 2 için çıkarılacak olan oyunun 2008 sürümünde online bölümde yer alan bazı sıkıntılar da giderilecek. Yeni hareketler ve kontrol elementleriyle genişletilecek olan oynanabilirlik seviyesi ile PES 2009 yine futbolseverlerin vazgeçilmezleri arasında yer alacağa benziyor.

Resim galerisi: PES 2009 ekran görüntüleri
 

sopratutto

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Temmuz 2008
Mesajlar
116
Reaction score
0
muhteşem görüntüler. ps3 cafelerden çıkamıyorduk bu gelince iyice manyağı olacağız heralde. pcye kurmak pek akıl karı gözükmüyor grafiklere bakılacak olursak
 

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ağustos 2008
Mesajlar
256
Reaction score
0
Görüntüler epey iyiymiş.


ben hala pes5le idare ediyorum :)
 

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Haziran 2006
Mesajlar
784
Reaction score
0
Bugün aldım . Grafiklerde biraz geliştirme yapmışlar. Birde oynanış olarak gerçeğe daha yakın olmuş. Öyle eskisi gibi takır tukur çalımlar atamıyorsunuz. En kötü yanı ise adam topa vurunca donk diye garip bir ses çıkıyor sanki topa değilde başka bişeye vuruyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst