Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu domainin boşta olduğunu gördüm ve hemen aldım. 3 karakterli gen.tr uzantılı yani pes.gen.tr sizce nasıl bu domain ne kurabilirim? arkadaşlık sitesi için kurmak istiyorum düşünceleriniz nelerdir?
öyle bir domaine arkadaşlık sitesi kurarsan kusarım şuraya
pes futbol oyunundan haberin var dimi? dayanışma ve kaynaşma forumu kurabilirsin
ilginç resimleri, oha dedirtecek resimleri bir blog ile yayına sokabilirsin
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Yalnız ben para kazanmak için uğşacam. Yani pes kelimesi Yaklaşık 211.000.000 sonuç bulundu (0,14 saniye) ciddi bir rakam bu. ben adsense ile uğraşaşm diğer firmalarda iş yok. o yüzden gold üyelikli bir arkadaşlık sitesi açmayı düşünüyorum. Haksızmıyım?
forum ile de kaanabilirsin, inan çok sağlam hit var, denedim biliyorum çünkü, pes turnuvaları online olarak oynanıyordu, gerçi hepsi liseli ve alt gruplardaydı, hit getirir düşüncesindeyim
öyle bir domaine arkadaşlık sitesi kurarsan kusarım şuraya
pes futbol oyunundan haberin var dimi? dayanışma ve kaynaşma forumu kurabilirsin
ilginç resimleri, oha dedirtecek resimleri bir blog ile yayına sokabilirsin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.