İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pes.gen.tr nasıl?

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bu domainin boşta olduğunu gördüm ve hemen aldım. 3 karakterli gen.tr uzantılı yani pes.gen.tr sizce nasıl bu domain ne kurabilirim? arkadaşlık sitesi için kurmak istiyorum düşünceleriniz nelerdir?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
öyle bir domaine arkadaşlık sitesi kurarsan kusarım şuraya
pes futbol oyunundan haberin var dimi? dayanışma ve kaynaşma forumu kurabilirsin
ilginç resimleri, oha dedirtecek resimleri bir blog ile yayına sokabilirsin

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Yalnız ben para kazanmak için uğşacam. Yani pes kelimesi Yaklaşık 211.000.000 sonuç bulundu (0,14 saniye) ciddi bir rakam bu. ben adsense ile uğraşaşm diğer firmalarda iş yok. o yüzden gold üyelikli bir arkadaşlık sitesi açmayı düşünüyorum. Haksızmıyım?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
forum ile de kaanabilirsin, inan çok sağlam hit var, denedim biliyorum çünkü, pes turnuvaları online olarak oynanıyordu, gerçi hepsi liseli ve alt gruplardaydı, hit getirir düşüncesindeyim

sakaryaahalisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhalar arkadaşlık sitesi icin gorüsebiliriz kardes ozelden yazarsan bekliyorum

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok kardeşim vazgeçtim arkadaşlık sitesinden. Pes ile ilgili makaleleri,videoları vs.. paylaşacağım.

Nokta

For a Lifetime
Yasakli Uye
Reaction score
627
öyle bir domaine arkadaşlık sitesi kurarsan kusarım şuraya
pes futbol oyunundan haberin var dimi? dayanışma ve kaynaşma forumu kurabilirsin
ilginç resimleri, oha dedirtecek resimleri bir blog ile yayına sokabilirsin

:) adam doğru demiş, Vbulletin kurmalısın, biraz ayar biraz grafik çalışması ile harika bir PES :) forumu olabilir

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum olacak ama sub forum olacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.