İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Bir Toplist

N

nsbil

Misafir
Merhaba arkadaslar. Ben yakinda vatani gorevimi yapmak icin aranizdan ayrilacagim. Fakat gitmeden bir proje hazirlayip bir arkadasima yonetim icin devredecegim. Bu nedenle bir toplist yazdirmak istiyorum. Sartlarim Assagidaki gibidir.

- PHP olmasi sart.
- Paket turu toplistler istemiyorum yani ayni sistemi renklerini sekillerini degistirerek baskalarina ucret karsi satilarak dagitilanlardan.
- Tekil ve cogul (iyinet, webservis, zirve100 turu) giris cikislari sayacak bir toplist olmali.
- Digerlerinden farkli degisik bir toplist olmali.
- Kesinlikle toplist te acik bulunmamali.
- Cok ucmamak sarti ile Ekonomik olmali.

Şimdilik bunlar on planda olan sartlarimiz. İsteyen buraya yazabilir. Yok mail/msn yolu ile goruselim diyorsaniz [email protected] adresinden irtibata gecebilirsiniz. Oda olmadi Sabah : 08:00 / Aksam 21:00 TEL : 0212 569 57 14 - 0535 252 77 95

sevgi ve saygilarimla...

N

nsbil

Misafir
Cozum bulundugunda en son mesaji atarim suan icin hala devam etmekte teklifim. sevgiler saygilar...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Tam ozellikleri listelememissin gerci tam detayli bir listeye gore karar verilebilir. Ancak temel anlamda bu tarz bir yazilimi 350 USD ile ucretlendirebiliriz. Bastan yapilacak, herhangi bir sey uzerinde degisiklik degil.

N

nsbil

Misafir
Angelo' Alıntı:
Tam ozellikleri listelememissin gerci tam detayli bir listeye gore karar verilebilir. Ancak temel anlamda bu tarz bir yazilimi 350 USD ile ucretlendirebiliriz. Bastan yapilacak, herhangi bir sey uzerinde degisiklik degil.

Saygı duyuyorum teklifine arkadaşım ama biraz pahali geldi bana. yinede cok tesekkur ederim konu ile ilgilendigin icin. saygilar sevgiler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.