N
nsbil
Misafir
Merhaba arkadaslar. Ben yakinda vatani gorevimi yapmak icin aranizdan ayrilacagim. Fakat gitmeden bir proje hazirlayip bir arkadasima yonetim icin devredecegim. Bu nedenle bir toplist yazdirmak istiyorum. Sartlarim Assagidaki gibidir.
- PHP olmasi sart.
- Paket turu toplistler istemiyorum yani ayni sistemi renklerini sekillerini degistirerek baskalarina ucret karsi satilarak dagitilanlardan.
- Tekil ve cogul (iyinet, webservis, zirve100 turu) giris cikislari sayacak bir toplist olmali.
- Digerlerinden farkli degisik bir toplist olmali.
- Kesinlikle toplist te acik bulunmamali.
- Cok ucmamak sarti ile Ekonomik olmali.
Şimdilik bunlar on planda olan sartlarimiz. İsteyen buraya yazabilir. Yok mail/msn yolu ile goruselim diyorsaniz [email protected] adresinden irtibata gecebilirsiniz. Oda olmadi Sabah : 08:00 / Aksam 21:00 TEL : 0212 569 57 14 - 0535 252 77 95
sevgi ve saygilarimla...
- PHP olmasi sart.
- Paket turu toplistler istemiyorum yani ayni sistemi renklerini sekillerini degistirerek baskalarina ucret karsi satilarak dagitilanlardan.
- Tekil ve cogul (iyinet, webservis, zirve100 turu) giris cikislari sayacak bir toplist olmali.
- Digerlerinden farkli degisik bir toplist olmali.
- Kesinlikle toplist te acik bulunmamali.
- Cok ucmamak sarti ile Ekonomik olmali.
Şimdilik bunlar on planda olan sartlarimiz. İsteyen buraya yazabilir. Yok mail/msn yolu ile goruselim diyorsaniz [email protected] adresinden irtibata gecebilirsiniz. Oda olmadi Sabah : 08:00 / Aksam 21:00 TEL : 0212 569 57 14 - 0535 252 77 95
sevgi ve saygilarimla...