Hey yaratıcı Türk milleti!!!
Türk milleti çalışkandır,
Türk milleti zekidir!!!
"Uy Atatürküm nerdesin?" -Lisede bir matematik hocamız derste durur durur böyle derdi, manyak gibi güler geyiğini yapardık. Şimdi daha iyi anlıyorum onu...
Ulan çok kızıyorum böyle şeylere. Ne lan burası afedersiniz SALI PAZARIMI? Özür dilerim belki biraz kaba oluyor ama açık gözlü pazarlamacı kılıklı zayıf insanlar internette de BURADAYIZ! diyorlar. Yahu arkadaş ne komik o script muhabbeti öyle? yahu çok ama çok ciddi söylüyorum, benim koca bir şirketim olacak, 10.000 dolarlık yazılımı (yazılım diyorum dikkat-script değil) ne yapar ne eder kendim uğraşır, firma çalışanları ile el ele verir kendim yazarım, üzerine de yazdığımı GPL lisansı ile paylaşırım! Niye sizin gibi pazarlamacılara ne de üç kağıtçı ve kolay paraya tapan Türk zihniyetine kaptırmam!
Yahu yok ne o cjb net in scriptiymiş bilmemneymiş

be kardeşim, yahoonun search engine 'i olsa ne olur ki o satmaya çalıştığın dalga? Bir konuyu atlamışsın; burası Script-Yazılım-Veritabanı-Server uygulamalarıyla iç içe olan ve takıldıkları konuları birbirleri ile paylaşıp çözmeye çalıştıkları, bu teknolojileri öğrenmek isteyenlerin de kaynak olarak kullandığı bir platform. Burada inan bana çok ciddiyim, senin "ne idüğü belirsiz" scriptinin 100 kat daha stabil ve sağlıklı çalışan versiyonunu sana birkaç günde yazıp paket olarak eline verebilecek programcılar ve BEYİNLERLE dolu. Sence bu insanların ya da bizim diyeyim, hiç mi kafamız çalışmıyor senin kadar? Ben olsam şu dakikadan sonra utanır bir cevap dahi yazmazdım bu konuya. Çünkü öyle açık ki ruh halin!
Herkesin geceli gündüzlü çalışması gereken, çalışmaktan öte; ÜRETMESİ, ürettiği şeyi aynı coğrafyada yaşayan ve aynı sosyal sorunlar içinde boğulan diğer üretken ve çalışkan beyinlerle paylaşması gereken, ucundan da olsa yakaladığımız ve yüzyılın en önemli pazarlarından biri haline gelen INTERNET, İletişim ve IT sektöründe bir yer sahibi olmamız gereken ve her şeyden önemlisi, bir başarı yakaladığımızda "SEVİNECEK ya da GURUR DUYACAK VAKTİMİZİN OLMADIĞI" şu günlerde hala sizin gibi çok özür dilerim ama "UCUZ ESNAFLARLA" karşılaşmak beni üzüyor.
Bırakın rica ederim bu pazarlama ayaklarını. Ne komik duruma düştüğünüzün farkındamısınız? Üretin, geliştirin, paylaşın! Ucuz işgücü olamaktansa "ARANAN BİREY" haline gelin. Başarın bir kere şu ZOR dedikleri şeyi...
Gerisi hikaye, para ve mutluluk kendiliğinden gelecektir. Ben buna inanıyorum...
Saygılar...