İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php de döküman isteyenler

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
PHP konusunda bot yazma tarzı dışında diğer konularda takıldıgınız noktalar varsa size o konuda döküman yazabilirim.
Herhangibi bir ücret talep etmiyorum.
Lütfen buradan istediginiz konuyu söyleyin.
Yazıp size en kısa zamanda dönüş yapacagım.

T

trgy

Misafir
class larla ilgili bir makale olsa aslında güzel olur. Detaylı açıklayıcı nerlerde kullanabileceğimizi anlatan birşey bulamadım ben.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
oop mimarisi ile ilgili döküman yazdıktan sonra class larla ilgili bir döküman yazıyorum.
Listem ve işlerim biraz kalabalık ama hepsini cıkartacagım.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
html form ve php kodlama ile mysql'dan sorgulama yapabilme ve ekranda görüntüleme üzerine bir içerik olabilir, webde ve sizin sitenizde parça parça örnekler var fakat entegre bir içeriğe rastlamadım.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
gerekirse yazdırırız da ilgi duymam nedeniyle kısıtlı zamanıma rağmen biraz da kendim birşeyler öğrenme çabasındayım.

i.arı web siteniz faydalı olmuş, vaktim oldukça daha ayrıntılı inceleyeceğim. teşekkürler.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
html form ve php kodlama ile mysql'dan sorgulama yapabilme ve ekranda görüntüleme üzerine bir içerik olabilir, webde ve sizin sitenizde parça parça örnekler var fakat entegre bir içeriğe rastlamadım.

iarı, yaptım. çok zor değilmiş, ama geliştirmem gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.