İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php filesystem cache HATASI

kemalcanmail

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar;

burda şu şekilde bir hata alıyorum ve çözemedim.

Filesystem.php dosyasını FTP de yüklediğim fakat aynı yerde F5 yaptığım da siliniyor.

bunu nasıl çözebilirim.

Warning: include(/public_html/social/vendor/symfony/filesystem/Symfony/Component/Filesystem/Filesystem.php): failed to open stream: No such file or directory in /public_html/social/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412

Warning: include(): Failed opening '/public_html/social/vendor/symfony/filesystem/Symfony/Component/Filesystem/Filesystem.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/social/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412

Fatal error: Class 'Symfony\Component\Filesystem\Filesystem' not found in /public_html/social/app/bootstrap.php.cache on line 2913

KrmYlmz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
(/home/d0g0tal45d77mark/public_html/social/vendor/symfony/filesystem/Symfony/Component/Filesystem/Filesystem.php

bu şekilde bir dizin olduğuna eminmisiniz, dosya bulunmaı hatası veriyor. dosy yollarında sorun olbilir.

kemalcanmail

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
/public_html/social/vendor/symfony/filesystem/Symfony/Component/Filesystem/

bu dizinde FTP, Filesystem.php dosyası yok... bu dizine atıyorum ama hemen siliniyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.