Arkadaşlar basit bir blog tarzı sistem yazmaya çalışıyorum, daha yeni sayılırım php de.
Blogun bi kısmına kadar geldim.işte admin panelinden şiir ekleme vs yaptım.Fakat şiir eklediğimde mesela
örnek;
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Ald?m, ok?ad?m saçlar?n?, öptüm ?çtim yudum yudum güzelli?ini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu �?ld?r?rd?m sen ne kadar uzaksan, A?k de?il, hiç doymayan bir ?eydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim do?rusu Sevdikçe tamamland?m, bütünlendim Biri vard? a?layan gecelerce Biri vard? sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açt? içimde �mrümü de?erli k?lan bir ?eydin Sen benim bozbulan?k gençli?imde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vard?m seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni
şiir böyle çıkıyor.fakat ben bunu ekledimmi böyle görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim.
olması gereken örnek;
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne
Tuttum, ta içime oturttum seni
Aldım, okşadım saçlarını, öptüm
İçtim yudum yudum güzelliğini
Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette
Bendeydi özlemlerin en korkuncu
Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan,
Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu
Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu
Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim
Biri vardı ağlayan gecelerce
Biri vardı sana tutkun; o bendim
Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük
En solmayan güller açtı içimde
Ömrümü değerli kılan bir şeydin
Sen benim bozbulanık gençliğimde
Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya
Bir çizgiye vardım seninle beraber
Ve bir gün orada yitirdim seni
Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni
Blogun bi kısmına kadar geldim.işte admin panelinden şiir ekleme vs yaptım.Fakat şiir eklediğimde mesela
örnek;
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Ald?m, ok?ad?m saçlar?n?, öptüm ?çtim yudum yudum güzelli?ini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu �?ld?r?rd?m sen ne kadar uzaksan, A?k de?il, hiç doymayan bir ?eydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim do?rusu Sevdikçe tamamland?m, bütünlendim Biri vard? a?layan gecelerce Biri vard? sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açt? içimde �mrümü de?erli k?lan bir ?eydin Sen benim bozbulan?k gençli?imde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vard?m seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni
şiir böyle çıkıyor.fakat ben bunu ekledimmi böyle görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim.
olması gereken örnek;
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne
Tuttum, ta içime oturttum seni
Aldım, okşadım saçlarını, öptüm
İçtim yudum yudum güzelliğini
Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette
Bendeydi özlemlerin en korkuncu
Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan,
Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu
Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu
Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim
Biri vardı ağlayan gecelerce