İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Haber Portal v2.0 - bukidesign - Gelişmiş PHP Haber Sistemi

_BuKi_

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2012
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
Merhabalar arkadaşlar..

Daha önce yazmış olduğum Haber Portal v1 sisteminin yeni versiyonu olan Haber Portal v2 karşınızda.

Sistemin özelliklerine değinecek olursam:

Site Ayarları:
- Site başlığı, logosu, açıklaması, anahtar kelimelerini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca sitenin sağa yaslı veya ortalanmış olmasını ayarlayabilirsiniz.

Sitenizin Copyright yazısını değiştirebilirsiniz, sosyal medya linklerini ve google analytics kodunuzu kolayca ekleyebilirsiniz.

Otomatik sayfa yenileme, Cache (önbellek) sistemlerini aktif edip, bunları belirttiğiniz süre aralığında çalıştırabilirsiniz.

Anasayfa da gösterilecek kategoriler haber alanlarını belirtebilir, renklerini değiştirebilirsiniz.

Yorumları, sistemin yorum özelliğini veya Facebook Yorum sistemini kullanmak üzere ayarlayabilirsiniz. Gösterilecek yorum sayısını belirtebilirsiniz.

Haberler:
- Haber ekleyip, silip, düzenleyebilirsiniz. Haber Ekleme bölümünde dilerseniz haberin başlığını farklı renklerde belirtebilirsiniz. Haber için ekleyeceğiniz resimler 2 türlü kayıt edilir.

Kategoriler:
- Kategori oluşturup, silip, düzenleyebilirsiniz. Kategoriler Haber, Makale, Galeri, Video ve Anket kategorileri olmak üzere 5 farklı türde oluşturulabilir.

Makaleler:
- Makele ekleyip, silip, düzenleyebilirsiniz. Makaleler, yazarlar ile etkileşimli olarak çalışır. Makale ekleyebilmek için sistemde yazar bulunması gerekmektedir. Makaleler eklenirken makale kategorisi belirtilebilir.

Üyelik:
- Sistemde üyelik sistemide bulunmaktadır. Üye ekleyip, silip, düzenleyebilirsiniz. Üye yetkileri Yönetici, Editör, Yazar, Cezalı ve Normal'dir. Birden fazla üye niteliği belirtilebilir. Yani, bir kullanıcıyı hem yönetici hem yazar yapabilirsiniz. Site ayarlarında belirteceğiniz niteliklere göre üyelik aktivasyonunu kapatabilir veya açabilirsiniz. Üyelik aktivasyonu için ayrıca E-Posta Onayı - Yönetici Onayı olarak seçenekler bulunmaktadır. Dilediğinizi seçip, üyelik onayı ayarlarını belirtebilirsiniz.

Video ve Fotoğraf Galerisi:
- Video ve Fotoğraf galerisi oluşturulup, silinip, düzenlenebilir. Bu galerilere ayrıca kategori oluşturulabilir.

Anket:
- Anket ekleyip, silip, düzeltilebilir. Sisteme anket eklemelerini yapıp, sistemde gözükecek olan aktif anketi değiştirebilirsiniz. Ankete başlangıç-bitiş tarihi belirtebilirsiniz.

Sayfalar:
- Ek sayfa ekleyip, silip, düzenleyebilirsiniz. Sisteme ek sayfa eklemesi yapabilirsiniz. Bu sayfaların linklerini sistemde dilediğiniz yerde kullanbilir, kullanıcılara farklı içerikler sunabilirsiniz. Sayfaların içeriği tamamen size aittir. Ayrıca sistem içinde dahil olan reklam, künye ve iletişim sayfalarını da düzenleyebilirsiniz.

Kategori Sıralaması:
- Kategorileri istediğiniz gibi sıralayıp, görüntülenmesini istediğiniz kategorileri belirtebilirsiniz. Ayrıca sistemde bulunan Tüm Kategoriler bağlantısından da tüm kategorilere ulaşılabilir.

Reklamlar:
- Sisteme reklam ekleyip düzenleyebilirsiniz. Reklam türü olarak resim, flash ve reklam kodu seçenekleri bulunmaktadır. Reklamın görüntüleneceği yeri seçip, dilediğiniz kadar reklam ekleyebilirsiniz. Aynı alana eklenmiş reklamlar, sistem tarafından rastgele olarak belirlenen reklam seçilerek gösterilir. Örneğin, header reklamına 5 adet reklam eklediniz. Sistem bu reklamlar içinden rastgele olarak 1 tanesini alıp, o reklamı gösterir.

Ek Modüller:
- Ek olarak döviz kurlarına, illerin hava durumlarına, illerin namaz vakitlerine, süper lig puan durumu ve fikstürüne, günlük haber manşetlerine sistem üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu modüllerin bilgileri belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak güncellenir.

Arama:
- Sistem içerisinde detaylı arama yapabilirsiniz. Arama sayfası Haberler, Videolar, Fotoğraflar ve Makaleler olmak üzere 4 farklı yerde arama yapabilir.

RSS ve Sitemap:
- RSS ve Sitemap özellikleriyle sitenizdeki haber beslemelerini kolayca takip edebilir, sitemap'inizi arama motorlarına rahatca gönderebilirsiniz. RSS ve Sitemap sistem tarafından otomatik olarak oluşur.

Yorumlar:
- Haber, Video, Fotoğraf ve Makalelere yorum yapılabilir. Sisteme yorum yapılması için site ayarlarından belirtilen nitelikler kullanılır. Yani, yorum için onay açabilir, kapatabilir veya yorumlara üyelik gerekip gerekmediğini belirtebilirsiniz.

Etiketler:
- Tüm içeriklere etiket belirtilip, arama motorlarından daha fazla index alınabilir.

SEO Linkler:
- Link yapısında SEO ve SEF teknikleri kullanıldığından linkler arama motoru dostudur. Ayrıca içeriklere göre sayfa keywords ve description değerleride değişir. Bu da arama motorları için oldukça iyidir. Ayrıca isterseniz SEO linkleri site ayarlarından kapatıp, normal linkleri kullanabilirsiniz. (Normal linkleri kullanmanız SEO açısıdan önerilmez.)

Blok Yönetimleri:
- Sistemde bununan modülleri site ayarlarından kapatıp açabilirsiniz. Örneğin, puan durumunu kapatmak istiyorsanız bunu kolayca yapabilirsiniz.

##########

Sistemde bunlara ek olarak bir takım özellikler daha bulunmakta ve üzerinde çalışmaya devam edilmektedir. Herhangi bir güncelleme durumunda direk olarak yönetim panelinizden güncellemelerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sistem domain lisanslı olarak çalışmaktadır. Sistemi kullanacağınız adrese ait olan bir lisans kodu alıp, sisteminizi o adreste sınırsız kullanabilirsiniz.



Sistem Fiyatı: 200 TL'dir.


Sistemin DEMOsunu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sistemin Yönetim Paneli görüntülerini buradan indirebilirsiniz.

Detaylar için: PHP Haber Portal v2.0 Yayında! | bukidesign - Burak Demirtaş'ın Kişisel Blog ve Web Sitesi


Sistem hakkında detaylı bilgi almak için;

- burakdemirtas.org kişisel web sitemden,
- @izniburak twitter hesabımdan,
- info[@]burakdemirtas[.]org e-posta adresimden,
- Cep Telefonumdan (isteyiniz.)


seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Ödemeler İŞ BANK ve AKBANK aracılığı ile yapılacaktır.

Dilerseniz, SanalPazar üzerinden kredi kartlarına taksit imkanı ile de scripte sahip olabilirsiniz.

Teşekkürler,

İzni Burak DEMİRTAŞ - bukidesign

 

camuradam

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
145
Reaction score
0
dostum paypal odeme olsayi alirdim birde r10 sitesinde fiyat 300 tl ?
 

camuradam

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
145
Reaction score
0
arkadasimiz konuyu acmis ama ne hikmetse kendisi yok ama r10'da orda yazip duruyoor bizim orda uyeligimiz mallesef yok olasada ordada diyecegim kardesim madem iyinet forumda konu actin bari konuna sahip cik bunlar nasil script satiyorlar anlamiyorum demek cidi insanlar degil olsalar mesajima cevap gerlirdi bir mesaj yaziyoruz adam ortada yok simdi senin keyfinimi bekliyelim bizimde isimiz gucumuz var neyse saglik iyinet gibi bir forumda yaziyoruz ozgurce ne karisan var ne birsey baska yerde olsa hemen ban yersin iyiki varsin iyinet forum tsk ederim
 

_BuKi_

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2012
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
Buradaki konuyu güncellemeyi geciktirmişim biraz. Üzerinde çalıştığımız bir çok iş var ve bu nedenle forumlarda fazla takılamıyorum. Genellikle r10 açık oluyor. Sorunuza geçecek olursam; paypal ödeme şu an da bulunmuyor ne yazık ki. Ödeme seçenekleri konusunda güncelleme yaptım. Konuyu tekrar inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Ayrıca, ulaşmak isteyen arkadaşlar illa forumdan cevap vermemi beklemesinler. Kişisel sitem üzerinden de iletişime geçebilirler. Maillerimi sürekli kontrol ederim.

Teşekkürler.
 

Troypc

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
849
Reaction score
7
Konum
Ankara
Aktif yak, pasif yap ajax olayı çok zekice, tebrikler. Admin paneliniz ideal. Fakat tasarıma objektif bir gözle bakınca pekte hoş bulmadığımı söylemeliyim. Tasarım odaklı versiyon3 çalışmalarına başlayın derim.
 

_BuKi_

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2012
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
Teşekkürler hocam. v3'de daha gelişmiş bir sistem ve daha iyi bir tasarım olacak. Görüşünüz için sağolun.
 

mfd

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2012
Mesajlar
12
Reaction score
0
haber sitelerinde php bulmak zor elinize sağlık
 

_BuKi_

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2012
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
yorumunuz için teşekkürler. satış devam etmektedir, ilgilenenler mesaj bırakabilir veya web sitem üzerinden bana ulaşabilirler.
 

SohbetM

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
63
Reaction score
0
pm ile numaranızı alabilirmiyim acaba?

- - - -Güncellendi - - - - - -

telefon numaranızı pm olarak bana iletebilirmisiniz..!
 

kacmazm

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
telefonunuz ne kardes birde acık kodlu veriyormusnuz bunu ?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst