Merhaba arkadaşlar,
PHP öğrenirsem haber script'i yazıp paylaşacağım diye bir söz vermiştim kendi kendime. Az çok öğrendim, ilk defa bir script yazdım ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Script'ime AkHaber ismini verdim, birçok hatası ve eksiği var ama gün geçtikçe geliştireceğim. Özellikleri:
* Kategori Ekleme, Düzenleme, Silme
* Haber Ekleme, Düzenleme, Silme
* Açık kaynak kodlu, geliştirilebilir.
DEMO
Resimler:
1 - 2 - 3 - 4
Script'te emeği geçen slcQ 'a ve By_Makinist 'e ayrıca hatayı çözen Oktigh 'a da teşekkürlerimi sunarım
Kurulumda Hata!
sistem/bilgiler.php'ye girip şu kodları silerseniz kurulumda aldığınız hatayı almazsınız: (9, 10 ve 11. satır)
PHP öğrenirsem haber script'i yazıp paylaşacağım diye bir söz vermiştim kendi kendime. Az çok öğrendim, ilk defa bir script yazdım ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Script'ime AkHaber ismini verdim, birçok hatası ve eksiği var ama gün geçtikçe geliştireceğim. Özellikleri:
* Kategori Ekleme, Düzenleme, Silme
* Haber Ekleme, Düzenleme, Silme
* Açık kaynak kodlu, geliştirilebilir.
DEMO
Resimler:
1 - 2 - 3 - 4
Script'te emeği geçen slcQ 'a ve By_Makinist 'e ayrıca hatayı çözen Oktigh 'a da teşekkürlerimi sunarım
Kurulumda Hata!
sistem/bilgiler.php'ye girip şu kodları silerseniz kurulumda aldığınız hatayı almazsınız: (9, 10 ve 11. satır)
PHP:
$baglan=mysql_connect ("localhost",$veritabanikullaniciadi,"");
if (!$baglan) die ("veri tabani ile baglanti kurulamiyor".mysql_error());
mysql_select_db ($veritabaniadi,$baglan) or die ("Veritabani seçilemiyor".mysql_error());