İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Haberci v1.0

PritoryuS

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mayıs 2010
Mesajlar
6
Reaction score
0
HABERLER


  • HABERLER HAKKINDA
    phphaberci_haberler.png

    Yazarlar yada yönetici tarafından eklenmiş olan haberin görüntülendiği alandır, bu alandan ilgili yazı ile detaylı bilgiler görüntülenerek web kullanıcılarına yazılı mesajlar gönderilir.
  • ADD THİS
    phphaberci_addthis.png

    AddThis eklentisi sayesinde paylaşılan haberi bir çok sosyal ağ’da kullanıcıların yayınlanmasını sağlar, ve Addthis’in gelişmiş istatistik servisi ile ilgili haberin kaç kişi tarafından en çok nereye paylaşıldığı konusunda iyi bir raporlama gerçekleştirebilir.
  • HABER ETİKETLERİ
    phphaberci_etiketler.png

    Web 2.0 ın bizlere kazandırdığı yeniliklerden biridir. Temel amaç, sitedeki her bir içeriği etiketliyerek başkalarının bu içeriği bulmasını kolaylaştırmaktır.

    PHP Haberci Etiket Bulutu sayesinde, haberlerler, fotoğraflar kategorize edilerek kullanıcıların kendi amaçlarına yönelik haber içeriğini görüntüleyebilme imkanı sağlamaktadır.

  • HABER DETAYLARI (Tarih, Saat, Okunma sayısı, Yorumlar)
    phphaberci_detaylar.png

    İlgili haberin hangi tarihte saat kaç itibari ile eklendiğini ve kaç kişi tarafından okunduğunu ve kaç kişi tarafından yorum aldığını analiz eder.
  • HABER RESMİ
    phphaberci_haber_resmi.png

    Haber resmi iki farklı şekilde görüntülenmektedir, ilgili haber yönetici tarafından eklendiği takdirde haberin resmi görüntülenmektedir, fakat yazar tarafından eklenen haberde; yazarın resmi, yazarın kullanıcı adı, yazarın eposta adresi gibi detaylar görüntülenir.

  • YORUM EKLEME(Misafir yorum, Üye yorum)
    phphaberci_yorum.png
    İlgili haberi kullanıcılar tarafından yorumlanması için geliştirilmiş olan yorum ekle formu 2 farklı kontrol yapısında çalışmaktadır, birinci kontrol yukarıdaki resimde görüntülendiği gibi kullanıcı giriş yapmadığı takdirde ADI,SOYADI kutu alanı görüntülenmektedir, fakat kullanıcı sisteme giriş yaptığı takdirde bu sistem tarafından algılanır ve ikinci kontrol yapısı devreye girer arka planda sisteme giriş yapan üyenin kullanıcı adını tespit ederek kutucuk alanı oluşturmadan sanal bellekte bu bilgiyi hafızaya alır, üye yorum eklediği takdirde veritabanına kayıd’ı gerçekleştiği an üyenin adı ve soyadı otomatik olarak algılanıp veritabanına eklenir.
  • YORUMLARIN LİSTELENMESİ (Tarih, Saat, IP adresi)
    php_haberci_yorumlistesi.png

    Daha önceden eklenmiş olan yorumlar ilgili haberin içerisinde görüntülenir, yorumu ekleyen adı, yorumun eklendiği tarih, yorumun eklenme saati ve yorumu ekleyen kişinin IP adresini listeler.
  • YORUMLARIN SAYFALANMASI
    phphaberci_yorumlarin_sayfalanmasi.png

    İlgili haberin içerisinde yer alan yorumlar, beşer adet olmak üzere sayfalanır, sayfalanma durumu söz konusu değil ise, kutucuk alanı görüntülenmez.
  • DİĞER HABERLER
    php_haberci_digerhaberler.png

    Bu program ilgili haberin mevcut olduğu kategoriyi tesbit ederek, tesbit edilmiş kategoriye ait son 5 haberin görüntülenmesini sağlar.
  • VERİTABANI YAPISI
    php_haberci_haber_veritabani_yapisi.png

    Haberlerin veri tabanı yapısında; id, haberkatid, haberbaslik, haberkisa, habericerik, haberseo, ekleyenuye, habertarih, haberbresim, hdurum, hit, rssdate, konum_s, konum_m, konum_f saat gibi alanlar yer alır.haberkatid haberin bulunduğu kategori id numarasını kapsar, haberseo haberin sef sayfası için gerekli olan bilgiyi kapsar, konum_s, konum_m, konum_f gibi alanlar ise haberin konumunun olduğu alanları belirler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst