İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Php Host Lazim Ne KADAR?

DamgaNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam Host ariyorum

750 Mb alan
200 gb bw

Linux

Forum sitesi olacak lisanslidir.

ve hizli bi hosting istiyorum tekliflerinizi buraya yaziniz web sitenizle beraber ucuz buldugum teklifi alicam

T

turkgenc

Misafir
yahu benim her mesajim iki kere gidiyor!

sanirim faremde sorun var :)

her neyse... kusura bakmayin yani.

T

turkgenc

Misafir
yahu benim her mesajim iki kere gidiyor!

sanirim faremde sorun var :)

her neyse... kusura bakmayin yani.

B

ByAcemi

Misafir
yavv arkadşlar ne yapmışsınız yıllık 350 dolar fiyat vermişsiniz

bandwtih olarak 10mbit unmetered cogent bandwtih yeterde artar bence

benim bi arakdaşım hosting satıyordu onda 100mbit unmetered bandwtih var sana yarrdımcı olurum özelden msj at

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ByAcemi' Alıntı:
yavv arkadşlar ne yapmışsınız yıllık 350 dolar fiyat vermişsiniz

bandwtih olarak 10mbit unmetered cogent bandwtih yeterde artar bence

benim bi arakdaşım hosting satıyordu onda 100mbit unmetered bandwtih var sana yarrdımcı olurum özelden msj at

unmetered server'ların halini iyinet'teki herkes iyi biliyor.sıkma o güzel canını..

iyi çalışmalar..

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
onemli olan bandwidth´in unmetered olmasi degil. ihtiyaclara yetebilecek premium bandwidth olmasidir. belki arkadasa unmetered vereceksin ama yavasliktan 100gb limitine bile erisemeyebilir.

Saygilar

B

ByAcemi

Misafir
orcunyucel' Alıntı:
onemli olan bandwidth´in unmetered olmasi degil. ihtiyaclara yetebilecek premium bandwidth olmasidir. belki arkadasa unmetered vereceksin ama yavasliktan 100gb limitine bile erisemeyebilir.

Saygilar

biliyorum ama zaten forum sitesi kurcakmış ftp aşırı kullanamaz 750mb alan ile 150mb dataabse ve ftpye gider geri kalan mp3 vsvs olur herhalde

ben fdcden reseller kullandıgım için bende unmetered var aylık harcadıgım bandwtih 1.7terabyte ile 2.4terabyte arası

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.