sohbet odaları

php link gizleme..

tolgahat

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
231 Aydır Üye
indir.php?id=65 şeklinde bir dosya yapmak istiyorum id den bir tablo çağırcam ama dosya adresinin nerden geldiğininin görülmesini istemiyorum baya aramama rahmen bişey bulamadım bunu flv çağırmak için kullancam..

yardım eden olursa tşk. ederim şimdiden

voodoo

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
222 Aydır Üye
anlamadığım şey zaten veriyi genelde sayfa.php?id=deger olaran göndeririz ki en kısa aramayla sonucumuzu bulalım yani ad=resimler diyecegimize resimlerin unique yani kendine has olan id numarasıyla ararız.

select * from tablo where id=$di

Ben bunun için script aramana şaşırdım doğrusu bence php'ye gözat kendin rahatlıkla çözebilirsin.

deja_wu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
226 Aydır Üye
Kod:
<?
//mysgl bağlantın

$id = $HTTP_GET_VARS['id']; //gelen id
//sorgu
$sorgu = mysql_query( "SELECT id, siteadresi FROM siteler where id = '$id'");
$row = mysql_fetch_row($sorgu);
//adrese yönlendirme
Header("Location: $row->siteadresi");
?>

tolgahat

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
231 Aydır Üye
tşkler herkeze sadece bir komut herşeyi çözüyor

Header("Location: $row->siteadresi");

şu olayı bilmiyordum mywedingin verdiği scripte işimi gördü zaten elinize sağlık..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.