İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Lisans Yönetim Sistemi

xozknn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Bugün sizlere tamamen 0’dan kodlamış olduğum PHP Lisans Yönetim Sistemi’nin özelliklerinden bahsedeceğim. PHP Lisans Yönetim Sistemi PHPMySYSTEM adıyla piyasaya 26 ocak tarihinde çıkış yapacaktır. PHPMySYSTEM’ın kullanım kolaylığı sayesinde artık sizde güvenlik önlemlerinizi kolay bir şekilde alabileceksiniz. Genelde önce iş sonra para şeklinde çalışıyorsanız ve işi teslim ettikten sonra benim gibi paranızı alamıyorsanız, fiş sizin elinizde istediğiniz zaman tek tuşla scripti kapatabileceğiniz bir sistem. Lisans Yönetim Scripti ile php scriptleriniz artık daha güvende olacak istediğiniz an uzaktan müdahale edebileceksiniz. Özetle Lisans Yönetim Scripti ile tema lisanslama, domain lisanslama, php lisanslama işlemlerini anlık olarak gerçekleştirebilirsiniz.

AÇIKLAMA
Bu ürün, mevcut script ve temalarınızı lisanslamaya yarar. PHP ile kodlanmıştır, yalnızca php ile kodlanan script ve temalarınızı lisanslayarak koruma altına alır. Kurulum için alan adı, hosting ve veritabanına ihtiyaç duyar.

ÖZELLİKLER
Sınırsız lisanslama yapabilirsiniz. (Süreli ve süresiz olarak tanımlayabilirsiniz.)
Lisansladığınız ürünleri uzaktan aktif-pasif yapabilirsiniz.
Sunucunuza gereksiz yük bindirmez. Lisanslı script veya temalarınızı anlık kontrol yaptırabilirsiniz.
Dilediğiniz kadar yönetici atayabilir ve ürünü ortak kullanabilirsiniz.
Tüm işlemler curl ve post olarak yaptırılır.
SSL kullanan sitelerde de çalışabilir.
Mobil uyumludur.
Kaçak kullanımlar için uyarı sayfası mevcuttur.
Müşterileriniz satın aldıkları scriptlerin lisanslanıp lisanslanmadığını sisteminize üye olmadan sorgulama yapabilir.
Lisanslanan alan adının, lisansının bitmesine kaç gün kaldığı hesaplanarak tabloya yansıtılır.
Lisans süresi biten alan adı otomatik silinir.
Uyarı sayfasını admin panelinden düzenleyebilme.
Sorgulanan ve lisanslı olmayan alan adlarını admin panelinden görebilir silebilirsin.

SIK SORULAN SORULAR
Soru: Scriptin lisans için üretmiş olduğu kodu silerseler lisans aşılmış olmuyor mu?

Cevap: Scriptin otomatik olarak lisans.php dosyasına yazdırdığı lisans kodunu silerlerse yeni bir lisans üretilir ve tekrar aktif olur. Ancak lisans ayarlarında kontrolü yapıcak kodu şifrelemezseniz kontrol kodlarını silip lisanssız bir şekilde sistemi kullanabilirler.

Soru: WordPress temalarıda lisanslayabiliyor muyuz?

Cevap: Evet, ancak bazı wordpress temalarında kullanılan fonksiyonlar nadirde olsa engelleyebiliyor.

Soru: Madem ki şifreleyeceğiz sizin yapmış olduğunuz bu scripte ne gerek var?

Cevap: Lisanslama scripti sizin için şifreli kodlar üretmez, yalnızca koşulları belirleyen php kod üretir. Her halükarda “kod silinirse ne olmalı, başka domaine kurulursa ne olmalı, gelişen durumlar ne şekilde olmalı gibi…” koşulları belirleyen bir altyapınız olmalı. ani bu koşullar belirtilmeden şifreleme gerçekleşirse siz sadece kodlarınızı güvene almış olursunuz ama belirlediğiniz bir domainde çalışmasını/çalışmamasını/bir süreden sonra çalışmamasını veya sadece yazar adınız silindiğinde scriptinizin/temanızın nasıl bir tepki vermesi gerektiğini belirleyemezsiniz. Lisanslama scripti bu koşulları sizin isteğinize göre kolayca üretir.

Script için belirlenen fiyat 60 TL – DEMO

Yazılımı [email protected] adresine posta göndererek satın alabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.