Merhaba Arkadaşlar
Php Nuke Scripti ile site kuran arkadaşlar bilirler ki inludes/meta.php de meta düzenlemesi tüm sayfalarda aynı oluyor... Yani sitenizde binlerce sayfa varsa hepsinin metası aynı olup değişmemektedir..
Hoirat Arkadaşımın yapmış olduğu bir dosya sayesinde artık hangi sayfayı açarsak, sayfanın
<META NAME="DESCRIPTION
<META NAME="KEYWORDS
sayfanın titlesi
sayada geçen başlık ve kelimelere göre otomatik almaktadır..
test olarak olarak sitemde denemeye başladım..
tabiki tüm metalar değiştiğinden şuan google ve diger arama motoları tarafından yeniden indexlenmeye başlandı site..
Bu konu hakkında ki çalışmalaramıza büyük hız verdik..
Php nuke kulanan yada bu konuda başka fikiri olan arkadaşlar görüşlerini belirtirlerse sevinirim..
Herkese iyi çalışmalar..
php nuke için meta test çalışmalarını aşagıdaki sitemde yapıyorum
bakmak için
Diyadinnet.com
Php Nuke Scripti ile site kuran arkadaşlar bilirler ki inludes/meta.php de meta düzenlemesi tüm sayfalarda aynı oluyor... Yani sitenizde binlerce sayfa varsa hepsinin metası aynı olup değişmemektedir..
Hoirat Arkadaşımın yapmış olduğu bir dosya sayesinde artık hangi sayfayı açarsak, sayfanın
<META NAME="DESCRIPTION
<META NAME="KEYWORDS
sayfanın titlesi
sayada geçen başlık ve kelimelere göre otomatik almaktadır..
test olarak olarak sitemde denemeye başladım..
tabiki tüm metalar değiştiğinden şuan google ve diger arama motoları tarafından yeniden indexlenmeye başlandı site..
Bu konu hakkında ki çalışmalaramıza büyük hız verdik..
Php nuke kulanan yada bu konuda başka fikiri olan arkadaşlar görüşlerini belirtirlerse sevinirim..
Herkese iyi çalışmalar..
php nuke için meta test çalışmalarını aşagıdaki sitemde yapıyorum
bakmak için
Diyadinnet.com