İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php öğrenmek isteyen - istanbul

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
merak ediyorum aramızda istanbul'da php öğrenmek isteyip özel kurs almayı düşünen varmıdır, bir arkadaşa ders vereceğim bakayım varmıdır niyeti olan başkaları merak ettim. :)

Must-y

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
semt'e bağlı yakınsak, gelişdirmek amaçlı neden olmasın hocam :)

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet arkadaşlar o kursu alıcak olan arkadaş benim :)) varsa katılmak istiyen lisans la görüşebilir

C

chattincewiz

Misafir
beyazıta yakın bi yerdeyse ve çok yoğun bir tempo olmayacaksa olabilir.

hatta bir kişi daha bulabilirim :)

C

chattincewiz

Misafir
ben hasekideyim zaten ama benim ev musait olucanı sanmıyorum :D baya istek var bakıyorumda yer sorun tabi bu durumda

bende cerrahpaşa tıpta okuyorum. yakın sana bilirsin :D

bizim yurdun yönetimini kafaya alırsam haftada 2 kere yurdun terasında çalışabiliriz

wireless da var :D

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende fındıkzadedeyim :) Gideriz bi kafeye alırız laptopları sen anlatırsın biz dinleriz :D

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
çok kişi olursanızda zor yahu :S pc lazım tahta lazım :D vallahi baya ilgi var ama ortam yok.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hehe amaç sadece php değil aynı zamanda mantık olacak. örneğin veri tipleri, verinin ram'de kapladığı yer vs. Yani yazıp çizmeden ne anlatılırki :)

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bizim alt kattaki daireden kiracı çıkacakmış orayı ayarlayayım diyorum laptopu olanlar laptop getirir gerisinede pc ayarlarız bi şekil. Saati 20 ytl'den kimler gelmek ister talep olursa ona göre ayarlayacağım. Yer bahçelievlerde :)

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaf arkdaşlar ders verecek arkdaş gitsin bir dersane ile anlaşsın bir sınıfı kiralayıversin eğer çok isteyen varsa maliyetini kurtarırsa bence bu güzel olabilir :) :p

dünya kadar dersane var istanbulda birinin boş sınıfı vardır elbet yada ehliyet kurslarından biri olabilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.