daha önce bahsi yapılmıştı
gelen talepler doğrultusunda böyle bir uygulama başlatmaya karar verdim
forumda herkes php yi öğreten güzel bir kurs veya bir eğitim merkezi varmı diye sürekli soruyor
belliki bu konuda bir istek var
o sebeple
php yi öğretmek amacıyla özel bir kurs grubu oluşturulacaktır.
katılımcılara php ve php de script yazımı ve tabiki dinamik site yapımı ayrıntılı ve detaylı olarak gösterelicektir
Planlanan müfredat;
php ye giriş
temel komutlar
basit uygulamalar
script yazımı
admin panel üretimi
php-mysql ve diğer veritabanı bağlantıları
sorgulardan sayfa üretimi
vs vs....
kısacası bu kursa katılan herkes kurs sonunda kendi başına script yazabilecek konuma gelecektir. (eğer katılımcının bir sorunu yoksa
)
Kurs ANKARADA verilecektir
kurs yeri kızılayda veya sıhhiyede olacaktır
eğitmen arkadaş konusunda uzman ciddi projelere imza atmış bir kapasitede olacaktır.
öğrenci başı maliyet 750 ytl olacaktır
kurs süresi katılımcıların ortak beklenti ve öğrenmek istedkleri ortak konuların kesinleşmesiyle yani kesin müfredat ortaya çıkınca netleşecektir.
Grup eğitimi olacaktır ve 5 kişi başvurup ücreti verince eğitim başlayacaktır
Bu konu hakkında düşünce - öneri ve diğer istekleriniz için bu başlıkta veya pm veya msn ile bağlantıya geçebilirsiniz
Not : eğer 10 kişilik grup oluşturulursa öğenci başı maliyet 500 ytl olacaktır
gelen talepler doğrultusunda böyle bir uygulama başlatmaya karar verdim
forumda herkes php yi öğreten güzel bir kurs veya bir eğitim merkezi varmı diye sürekli soruyor
belliki bu konuda bir istek var
o sebeple
php yi öğretmek amacıyla özel bir kurs grubu oluşturulacaktır.
katılımcılara php ve php de script yazımı ve tabiki dinamik site yapımı ayrıntılı ve detaylı olarak gösterelicektir
Planlanan müfredat;
php ye giriş
temel komutlar
basit uygulamalar
script yazımı
admin panel üretimi
php-mysql ve diğer veritabanı bağlantıları
sorgulardan sayfa üretimi
vs vs....
kısacası bu kursa katılan herkes kurs sonunda kendi başına script yazabilecek konuma gelecektir. (eğer katılımcının bir sorunu yoksa
Kurs ANKARADA verilecektir
kurs yeri kızılayda veya sıhhiyede olacaktır
eğitmen arkadaş konusunda uzman ciddi projelere imza atmış bir kapasitede olacaktır.
öğrenci başı maliyet 750 ytl olacaktır
kurs süresi katılımcıların ortak beklenti ve öğrenmek istedkleri ortak konuların kesinleşmesiyle yani kesin müfredat ortaya çıkınca netleşecektir.
Grup eğitimi olacaktır ve 5 kişi başvurup ücreti verince eğitim başlayacaktır
Bu konu hakkında düşünce - öneri ve diğer istekleriniz için bu başlıkta veya pm veya msn ile bağlantıya geçebilirsiniz
Not : eğer 10 kişilik grup oluşturulursa öğenci başı maliyet 500 ytl olacaktır