İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Php öğrenmek istiyorum 0'dan,türkçe site ?

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba.
Şimdiye kadar sadece dreamweaver falan kullanarak site yaptım kodlama olarak sadece phpbb modifikasyonlarını (hazır modları eklemek) yapıyordum yani html , php , asp falan bilmiyorum ama bunlardan uzak değilim yani.Google'dan aradım ama bulamadım şöyle sıfırdan başlayıp adam gibi php öğrenebileceğim türkçe bi site var mı acaba? lütfen öğrenemezsin öyle falan demeyin en azından denemek istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öğrenemezsin diye birşey yok,zaten kimseye ilahi güç olarak verilmiyor bu bilgiler.

emeğin karşılığı hepsi.

ilk başta bir kitap al, alfa yayınlarının kitabını alabilirsin.

kitapta anlatılan herşeyi not alarak ve pratik yaparak öğrenmeye çalış ardından bütün fonksiyonların nasıl görev yaptığını anlamaya çalış.

ve anlamadığın konularda yardım forumları birebirdir,sorarsın çözmeye çalışırsın.

böyle uzar gider..

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle sıfırdan site öyle bişi yok armut piş ağzıma düşle hiç öğrenemezsin
bir siteye bağlı kalırsan zaten hiç olmaz
ilk önce sana şunu sölim biraz ingilizcen yoksa php yi ezberlersin resmen hangi kodun anlamını bile bilmezsin ama ezber ezber yazarsın bir yerde örnek birşey görmeden kendin bişi geliştiremezsin
onun için ilk önce biraz temel ing. sonra www.php.net

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle teşekkürler cevaplarınız için.
öyle bir niyetim yok armut piş ağzıma düş şeklinde.illa siteden olucak diye birşeyde yok herhangi bir kaynaktan olabilir o an öyle yazmışım.alfa yayınlarının kitaplarını aliym o zaman.ingilizce konusuna gelince az çok var yani kelime biliyorum çok , bi paragrafta falan genel olarak ne anlatıldığını anlıyorum ama türkçe site yazmamın sebebi direk ingilizce bi kaynaktan öğrenemiyeceğimi düşündüğümden dolayı.

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı sorunla bende karşı karşıyayım. alfa yayınları yada bildiğiniz başka kitaplar varmı paylaşırsanız sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.