İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Php Öğretme Garantili Ücretsiz Eğitim Videoları Seti

dentizm

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Faydalı bir çalışma, beğendim videolarınızı.

Başarılar.

eyuksel2015

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
8 numaralı ders yüklenmiştir. bazı arkadaşlar merak edip soruyor. arkadaşlar allah sağlık verdiği müddetçe eğitimlerin yarım kalması söz konusu değil. Bu eğitimleri çekmemin benimde bildiklerimi tekrar etmem açısından muazzam faydası var. Peki sadece eğitimleri çekip yayınlayacakmıyız. Tabiki hayır öğrendiklerimiz ile uygulamalar yapacağız. Örneğin şimdi döngüleri gördükten sonra ve formlara göz attıktan sonra uygulamalarımız başlıcak.

Örneğin formlardan girilen sayıları toplama.
Sayısal loto tahmin programı vb güzel uygulamalarımız olacak.

Bu eğitimlerin sonunda bir tane özel CMS yönetim panelli site oluşturacaz ve tamamen tüm kodlarını paylaşıcam. Herkes kendi sitesini öğrendiklerinle değiştirip tamamen kendine özgü tema ile kişiselleştirebilecek.

Ama sabırsız olmamak lazım. Bu ilk konular sıkıcı olabilir ama bu öğrendiklerimize çok ihtiyacımız olacak.

Dikkat ederseniz videolarda bir şeyi belki üç dört defa tekrarlıyorum. Amacımız sıfırdan programlama öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak.

HbY

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
youtube uzerinden abone oldum, fırsat buldukca egitimlere bakacagim; tesekkurler..

eyuksel2015

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
bayram hediyesi 12-27 arası videolar yüklenmiştir. eğitimler ile ilgili yorum ve önerilerinizi belirtirseniz gidişat ile ilgili yardımcı olmuş olursunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.