İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php script editlenecek ( ücretli )

Aristograt

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Kasım 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bir script üstünde biraz çalışma yaptırmak istiyorum genellikle seo sef üzerine çalişma olacaktır ben sizlere kısa kısa istediklerimden bahsediyim

Mesela Arkadaşlar bir Kategori var Dizi Bölümleri diye link kısmı ise şu şekilde çıkıyor category.php?catID=3 Normalinde panelde seo eklentisi var bunuda aktifleştirdigim zaman category1.html oluyor kategori linki oysa ben mesela www.site.com/dizi-bolumleri şeklinde olmasını istiyorum subdomain açma özelligi var sub domainde ise www.site.com/dizi-dizibolumleri/ezel/ bu şekilde çıkmasını istiyorum.

Konularda ise şu şekilde çıkıyor linkler question.php?ID=2 bunuda panelden seo yaptıgım zaman articles1.html şeklinde çıkıyor bunu ben ise konuadı.html yapmak istiyorum.

scriptde türkce karakter sorunları var birde bu karakter sorununu cözdürmek istiyorum script yabancı bi scriptden türkiyede tahminim ilk ben kullanıcam ..

sitemap.xml leri düzenlenecek ve google ping yapılacak.

düzenleme işine gelindigi zaman tahminim 7 8 dosya düzenlenmek istiyor bunu yine yapacak olan kisi bilirde bunu yapabilecek bilgisi iyi olan saglam arkadaşlar ben ilgileniyorum yazsın ben bilgileri kendisine verecegim demoyu falan sonrada ücreti konuşuruz.
 

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mart 2008
Mesajlar
424
Reaction score
1
PM yolu ile contact bilgilerinizi yollayin, web ile alaklı her konuda yardımcı olabilirim.
 

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mart 2008
Mesajlar
424
Reaction score
1
sen japon musun arkadaşım contact nedemek? bunun yerine iletişim kelimesini kullansan olmuyor mu ?

TrDownload :) Sen sadece seni ilgilendiren konulara müdahele et! Ben senin nickin neden TrDownload diyor muyum? Çünkü beni ilgilendirmiyor. Önce kendin uy o kendi kafanda uyarladigin kurallara, ondan sonra gel..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst