İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Sıralama Yardım

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Merhabalar yapmak istediğim şu
önce 1. ve 2. sıradaki kayıtları ceksin cektikten sonra reklam ondan sonra 3.ve 1000 arasındaki verileri ceksin.

php kodum :

PHP:
çözümü :

<?
$topla=mysql_query("select * from mepeuc where sanatciadiseo='$sanatciadiseo' order by id desc limit 0,2");
while ($cek=mysql_fetch_array($topla)):
echo "<p style=\"margin:4px 0px 4px 0px;\"><a href=\"$siteadresi/$cek[sanatciadiseo]/$cek[sarkiadiseo].html\">$cek[sarkiadi]</a></p>";
endwhile;
mysql_free_result($topla);
?>
<?php include("reklam1.php");?>
<?
$topla=mysql_query("select * from mepeuc where sanatciadiseo='$sanatciadiseo' order by id desc limit 3,100");
echo "<p style=\"margin:4px 0px 4px 0px;\"><a href=\"$siteadresi/$cek[sanatciadiseo]/$cek[sarkiadiseo].html\">$cek[sarkiadi]</a></p>";
endwhile;
?>
Resim olarak : http://img297.imageshack.us/img297/461/sekilpk9.png

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu DAha once forumda Cozmustuk ;) oyle hatırlıyorum Bekle Bulursak link vreyim

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
konuyu fazla ugrasmadan açtıgım için özür.
biraz düşünerek yaptım

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
while döngüsü içinde bi if aç

if ($i == 3){
include("reklam.php");
}
$i++;

gibi

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
düşünerek yaptıysan oraya çözüldü yazmak yerine kodunu yazmalısın veya düşünüp çözeceksen foruma hiç yazmamalısınız. aynı şeyi arayan başkaları süepr bi umutla bu sayfayı açıp orda çözüldü yazısını görürse senin için pek hayırlı olmaz sonra : )

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hımmm anlatıyım o zaman pembekedi.
PHP:
<?
$topla=mysql_query("select * from mepeuc where sanatciadiseo='$sanatciadiseo' order by id desc limit 0,2");
endwhile;
?>
<?php include("reklam1.php");?>
<?
$topla=mysql_query("select * from mepeuc where sanatciadiseo='$sanatciadiseo' order by id desc limit 3,100");
endwhile;
?>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.