İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP yazılımcı aranıyor - Ciddi ve önemli

ikincinokta

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Haziran 2010
Mesajlar
68
Reaction score
0
Öncelikle ilgilenenlerin dikkatlica okuması rica olunur.

Crea Interactive isimli resmi firmamızda yıllardır farklı kadrolarla hizmet verdik. Şuan Ben, bir grafikçi ve işinde çok iyi bir SEO danışmanı kaldı ekibimizde. Bu 3 kişilik kadromuz yıllardır değişmedi artık ortak gibi çalışıyoruz. Bir süredir sadece hedef kelime bazlı SEO ve tasarım işi aldığımız için bir yazılımcı arayışına girmedik.

Crea Interactive markamıza 1 ortak arıyoruz, PHP yazılım adına ne proje gelirse gelsin tek başına çıkarabilecek bir uzman.

Ayrıca kazancı ortak projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Hangi sektör olursa olsun hedef kelimelerde ilk sayfaya çıkarabilme, yapılan SEO ile büyütme potansiyelimiz rahatlıkla var. Ancak gerek motivasyon eksikliğinden gerekse düzensiz çalışma tarzından dolayı kendimize böyle bir proje bugüne kadar çıkarmadık.

Artık işleri büyütme kararı aldık ve bu yüzden bu ekibe ortak olabilecek işinde uzman bir yazılımcıya ihtiyacımız var. Uygun koşulların oluşması durumunda freelance çalışma sistemini, hepimize uyacak bir semtte ofise çevirme planımızda var. Bize katılacak arkadaşın bunu da göz önünde bulundurmasını istiyoruz.

Sonuç olarak çok daha fazla detay içeren bu teklifimiz için özel mesajla iletişim bilgileriniz ve ne tip projeler yaptığınıza dair bilgilendirme göndermeniz rica olunur. Diğer tüm detaylar telefon ya da skype görüşmesi ile anlatılacak. İşinde gerçekten iyi olan yazılımcı arkadaşların diğer detayları öğrenmek için iletişime geçmesini rica ediyoruz.

Not: Büyük işlerin kitleneceği, sıkıcı ve çok sorumluluk gerektiren bir tempodan bahsetmiyoruz.

Saygılarımla

Crea Interactive
Can TUNÇ
 

erkanpolat

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2008
Mesajlar
106
Reaction score
0
sizinle görüşmek isterim. msn adresim imzamda vardır . forumda online olamıyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst