İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

phpBB forumum indexlenmiyor

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar phpBB Forumuma birkaç kere reset attım tam bir aralar rayına oturmuştu google sitemden çıkmazdı her gün indexlenirdi 4500 index olmuştu 2 ayda gidiyordu site yavaş sonra vBulletine geçiş tutkunmdan doalyı reset attım hata ettim her neyse yeniden nasıl sağlıcam bu google siteme seoda kurdum googlepuler diye bir index yardımcısı eklentiside kurdum nadir geliyor eskiden 24 saat sitemdeydi bu google neden gelmiyor artık ? ne yapmam lazım

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
puller gibi gereksiz spamlar yüzünden sandbox a girmiş olabilirsin.

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlgin için teşekkürler Alexis googlesitemapda kurdum siteye gelmeye başladı ama geliyor epey duruyor hiç sayfam indexlenmiyor ?

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Eğer forumun bir phpBB2 ise, google bu sene başından beri phpBB2 forumlara karşı bir tutum sergiliyor, geç indexleme, sebepsiz sandbox, sebepsiz PR düşürme, sitemaplarda uyumsuzluk hataları vb.

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer forumun bir phpBB2 ise, google bu sene başından beri phpBB2 forumlara karşı bir tutum sergiliyor, geç indexleme, sebepsiz sandbox, sebepsiz PR düşürme, sitemaplarda uyumsuzluk hataları vb.
Arkadaş yeni bir domain aldı aldığı web alanına phpBB2 forum kurd.

Sitede 24 saat google var durmadan indexliyor bence öle birşey yok :)

sonsamuray

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gelin görünki SMF forum ne alemde :D Sitemap olmasına rağmen 7gün sürüyor indexlenmesi oda garanti değil... Link değişimi mi yapalım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.