Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

phpBB

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
S.a arkadaşlar sitemde bazı düzenlemeler(ftp de dosya transferleri) yaptıktan sonra,sitede bazı problemler oluştu.Şöyle ki eski açılan konularına altına bişeyler yazınca sorun yok ama yeni konu açtığım zaman bu konu forumda görünmüyor.

Daha sonra tüm dosyaları ana dizine kopyaladım ve bu sefer de sürekli header problemi çıkıyor...

Warning: fopen(./cache/sql_1b3a6fd8aeb583473fe7905fggg3883139.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/xxxx/public_html/db/mysql.php on line 408

bunun gibi...Ayrıca bunlardan baya bi var :).Nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz?Ne yapmalıyım...

alem

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
cache klasorunun chmod'unu 777 yaparsan sorun kalkar diye düşünüyorum.

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Valla oldu :) tamam hocam sağolasın epey mutlu oldum benden bi isteğin var mı :D

alem

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
rica ederim,

images/avatars/gallery burası olması lazım burayıda 777 yap. Avatar yüklerken sorun yaşayabilirsin.

iyi günler :)

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Peki hocam bir sorun daha var,şimdi siteyi bi süredir kapalı tutuyoduk,farklı bir klasöre taşımıştım.Şimdi tekrar ana dizine taşıdım(aynı senaryo).Yeni açtığım konular sitenin normal halinde görünmüyor fakat eski halinde sorunsuz.Karışık oldu örnek veriim.;

sitenin orjinal hali : www.asdasd.com
kapalı ikenki hali : www.asdasd.com/eski

eski klasöründe değişiklikler(açılan konular) görünüyor.Ama yeni halde terslik çıkarıo.Neden olabilir.

alem

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
sitenin yonetim paneline gir. sitenin ana sayfasını www.asdasd.com böyle ayarla, sorunun kalmaz sanırım.

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
site üzerinde yönetim paneline giremiyorum da phpmyadmin den halledebiliyorum.Onu da anlatayım.phpmyadmin den veritabanına giriyorum,orada phpbb_config klasörüne giriyorum ve cookie path i "/" olarak ayarladım,önceden "/eski" idi.İlla da yönetim panelinden de mi ayar yapmamız gerekli???

alem

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
yoo. phpmyadmin dende halletmişsin işte :)

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
onu zaten yaptım da sorun devam ediyo yaw işte :(

alorak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
Tüm sqlda eski diye arat başka yerde de kalmış olabilir.. (üstten search kısmıyla)

deli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
tamamdır bir yerde daha kalmış dediğiniz gibi hallettim saolun :).