İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

phpKF-Portal sürüm 1.0a çıktı

ByLegenS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phpKF-Portal sürüm 1.0a çıktı

Not: ( phpKF-Portal 1.0a Sürümü Sadece ) ( phpKF - Kolay Forum 1.20 Sürümünde çalışır ) .
Portal seo ve normal sürümü beraber dağıtılmakta indirip istediğinizi kullanabilirsiniz.

Eklenen Özellikler:

1 ) Portal yönetim paneli özelliği.

2 ) Dosya yükleme veya adresten dosya ekleme özelliği.

3 ) Eklenen dosyalara yorum yazabilme özelliği.

4 ) Eklenen dosyalar arasında arama özelliği.

5 ) Dosya kategori başlıkları ve dosya sayısının görüntülendiği blok.

6 ) Eklediğiniz dosyalarda bulunan açıklamaları yazdırabilme özelliği.

7 ) Anket ekleme özelliği.

8 ) Türkçe - İngilizce dil seçeneği.

9 ) Portal sayfalarına özel duyuru özelliği ve duyuru yönetimi.

10 ) Site Haritası (Sitemap) özelliği.

11 ) En son eklenen anket sağ blokta gösteriliyor ve oradan direk oy kullanılabiliyor.

12 ) Rastgele resimler bloğu.

13 ) Sayfa gösterim özelliği.

14 ) Son mesajlarda aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirebilme özelliği.

15 ) Varsayılan kullanıcı resmi özelliği.

16 ) Bugün doğum günü olan kullanıcılar özelliği.

Düzeltmeler:

• Bloklar görselleştirildi ve 180 piksel olarak sabitlendi.
  • Bloklardaki bazı uzun satırlar tablonun bozulmasına neden oluyordu bazı yerler 8 bazılarıda 12 karakter ile sınırlandırıldı.
  • Son mesajlarda önceden sadece 20 mesaj gösteriliyordu şimdi yönetim panelinden istediğiniz kadar gösterebiliyorsunuz ve isterseniz aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirebiliyorsunuz.

Kurulumu:
  • Daha Önce phpKF-Portal Kurduysanız: Portal dosyalarını kopyalayın ve sayfayı yenilediğiniz zaman sizi direk kurulum sayfasına yönlendirir ve tek yapanız gereken kurulumu başlat düğmesine tıklamak.
  • Daha Önce phpKF-Portal Kurmadıysanız: FTP`nizde bulunan index.php dosyasının adını forum_index.php olarak değiştirin.
    Portal dosyalarını forumla aynı dizine kopyalayın.
    Sayfayı yenilediğiniz zaman sizi direk kurulum sayfasına yönlendirir ve tek yapmanız gereken kurulumu başlat düğmesine tıklamak.
En son olarak portal klasörü içerisindeki kurulum.php dosyasını siliniz...

Demo: http://www.tr-master.net
http://www.phpkf.com/portal_index.php

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun. daha incelemedim. incelerim açık bulursam buraya yazarım. malum forum betiğinizde bir çok açık mevcuttu.

iyi çalışmalar.

CoMNeT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gercekten bu gidisle yakinda herkes bu sistemi kullanacak .Cok guzel isler yapiyorsunuz takip ediyorum.Insallah yakinda bu sistem vb yi yakalamasada onun kadar buyuk bir sistem olur.

kartall

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu 2008'in phpkf'nin kurulduğu senenin şimdi çok değişti. Ben bu yazılımı kullanıyorum. Arkadaşlar biraz bu yazılıma sizlerden destek çıksanız. Türk yapımı biraz milliyetçi olalım.

Bakın misal iyinet yazılımlar bölümüne Phpkf'yi de eklese ne olur ki sırtında yük taşımıyor ya..

Sanane forum yazılımı senin mi diyebilirsiniz ama bizimde dünyada adımız olsun demi..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.