İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

phpnuke neden bitti

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
eskiden hatırlarım bütün siteler phpnuke idi özellikle heker siteleri phpnuke + phpbb idi. siyah bir tema al sana hek sitesi tabi sadece hek sitesi için değil her kesimde çok tutuluyordu artık yoklar fazla tutulmuyorlar phpnuke bilmem ama phpbb3 güzel aslında ama hiç tutulmuyor sizce neden?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
fazla reklamı olmaması ve görüntsünün kötü olduğunu düşünüyorum ben.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
PHP Nuke güzel aslındada sistemi kasması yani biraz yavaş olması galiba sorun :(

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
PHP Nuke güzel aslındada sistemi kasması yani biraz yavaş olması galiba sorun :(

PhpNuke sistemi çok kasan bir yapıya sahip değildi. Bence PhpNuke temaları yetersiz kaldı ve zamanla SEO tekniklerine uygun alternatif sitemler geliştirildi ve PhpNuke için bu tür geliştirmeler çok fazla önemsenmedi ve kendi sonunu getirdi.

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
PhpNuke sistemi çok kasan bir yapıya sahip değildi. Bence PhpNuke temaları yetersiz kaldı ve zamanla SEO tekniklerine uygun alternatif sitemler geliştirildi ve PhpNuke için bu tür geliştirmeler çok fazla önemsenmedi ve kendi sonunu getirdi.

kesinlikle katılıyorum eski kafalılar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.