İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PhpTürk(Eğitim Dergisi)

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kısa Bir Zaman Önce Hazrıladığım Eğitim Dergisi PhpTürk İle Karşınazdayım.Son Zamanlarda Php Öğrenmek isteyen Çok Kişi Gördüm.Bende Böyle Bir Dergi Çkarmayı Planladım.Derginin içinde Php ile ilgili Nerdeyse Herşey Var.Php Dersleri,Php Örnekleri,Php ile ilgili ipuçları ve Sade Anlaşılabilir Bir Anlatım.Dergi .pdf formatında.
Derginin linki:
http://www.multiupload.com/IY39UKZY7W
Sadece 104 kb sorun olacağını sanmıyorum.
İyi Forumlar ;)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Dershaneden dönünce okurum teşekkürler...

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
zazagame hocam bir sorum olacak.Seneye veritabanı bölümünü seçicem nerden başlamam gerek?

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
zazagame hocam bir sorum olacak.Seneye veritabanı bölümünü seçicem nerden başlamam gerek?
Veritabanı bölümü derken anlamadm daha açıklayıcı bir şekilde söylesen ? Eğer veritabanı işlemleri için hangi dili tercih etmeliyim diyorsan mysql zaten php ile birlikte çalışıyor.

frkn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asp den sql weri kaydetmek istiyorum ama bi türlü olmuyor ? size mail yoluyla ulaşabilirmiyim sayın (zazagame)... o şekil daha iyi anlatabilirim gibime geliyorr saygılarımlaa...

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Üzgünüm :( Ben Sadece Php Konusunda Veya Php ile Veritabanı konularında yardımcı olabilirim.Asp Bilmiyorum.Ama Pm'den sana özel mesaj atacağım.Bir Bakarsın.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Saol hocam.104 kb den ne olucak : ) indirelim dursun bi kenarda.

Düzenleme : Bir kenarda dursun derken atmak değil bu.İşe yarayabilir.

gereksiz227

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tesekkurler aaslında günluk yeni makalelerin oluşturuldugu bı sıte kurabılırız bız php severler bıraz pasifiz sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.