Arkadaslar piacasa tavsiyesinin türkçe tavsiyesi çıkmadı sanırım. Yalnız www.herseynet.com sitesinde webmasterin kendisi türkçe picasa reklamı koymuş. google buna müsaade ediyormu peki. o kullanıcıdan tıklandığını nasıl anlayacak?
Aynen katılıyorum bence bu bir suç değil çünkü banner tıklandığında google'a gitmiyor ziyaretçi.Picasa tanıtımı yapan bir siteye gidiyor.herseynet.com un yaptığı suç değildir.. picasa için ayrı bi web sitesi kurmuş o sitedede yine google 'ın verdiği orjinal picasa bannerı var.
şimdi arkadaslar olayı bağlayalım. evet adamın kendisi bir download linki koymuş. picasanın download sayfasına gidiyor. benim sormak istediğim bu adam madem google reklamı koymamış, banneri kendi yapmış, bundan bir geliri olabilirmi. eğer geliri yoksa niye koysun banneri. google ın gözüne girmeye mi çalışıyor yoksa
Alttaki butona tıklayın, açılan sayfanın sağ üst köşesindeki Download Now butonuna tıklayıp, kaydedin.
şimdi arkadaslar olayı bağlayalım. evet adamın kendisi bir download linki koymuş. picasanın download sayfasına gidiyor. benim sormak istediğim bu adam madem google reklamı koymamış, banneri kendi yapmış, bundan bir geliri olabilirmi. eğer geliri yoksa niye koysun banneri. google ın gözüne girmeye mi çalışıyor yoksa
bu suçtur ama diğerinin bir önemi yok kendi sitesine link vermiş okadar