İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pillinetwork ile para ve backlink kazanma

z08g

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2010
Mesajlar
809
Reaction score
16
Konum
mountain view
arkadaşlar, konuyu backlink kısmına mı açsam yoksa internetten para kısmına mı açsam diye düşünürken "webmaster genel konulara" yazayım dedim.. eğer bu konu daha önce yazılmışsa, ölmüş olabileceği veya yeni arkadaşların bilgisi olmayacağını düşündüğüm için tekrardan işliyeyim dedim.. böylece hotfile, bux mux gibi sitelerle uğraşmak durumunda kalmaz ve daha kaliteli işler yaprak iyi paralar kazanabilirsiniz.

pillinetwork' e yazı yazarken seçebileceğiniz birçok konu mevcut. bu konulara ve bu konuların bulunduğu adreslere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. (sistem son derece sağlam olduğu için, network sitelerinin alexa ve pr değerlerine bakınız ltf)

peki gelelim para kazanma olayına.. siz sadece üye olup, yazılarınızı yazıyorsunuz. tabii bu yazıları yazarken, belli başları kurallarda mevcut. belli başlı kuralları daha çok yazı yazarken, site size söylüyor.. bol linkli, daha önce yazılmamış, orjinal yazılar ilk basamaklar..
ayrıca şöyle bir adreste mevcut..-> http://www.torpilli.com/yazi/pilli-network-te-daha-cok

hemen üye olup, para kazanmaya başlayabilirsiniz. çünkü sistem kendi adsense reklamlarını kullanıyor. aradabir kendi yazdığınız yazılara, nadirde olsa tıklama yapmanızda bir sakınca yok, sömürmeyin ama ;)

backlink olayı ise, imzanızda site adresini yazmak. <a href> kullanarak yazın. belli bir süre sonra yorum yaparken, imzanızda site adresiniz gözükür.

kendi panelimden birkaç ss aldım.. ancak uzun zamandır uğramıyor ve ilgilenmiyorum. hatta son yazımı 2008 yılında yazmışım. para miktarı gözünüze küçük gelmesin :) ne kadar çok yazı yazar ve ön sayfada yer alırsanız , kazancınızda katlanarak artar.





not: bu yazıyı yazmamdaki amaç, adsense açıp sitesinden para kazanamayan veya hotfile, bux gibi kofti işlerle cebelleşerek birşeyler yapmaya uğraşan, veya yüzlerce yorum yaparak 3 kuruş kazanmaya çalışan kişiler içindir.

herhangi bir sorunuz olursa, detaylı bilgileri pilli sitesinden bulabilir veya bu konu altından yazabilirsiniz, ben veya sistemi bilen kişiler mutlaka cevaplar..
 

z08g

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2010
Mesajlar
809
Reaction score
16
Konum
mountain view
paypal yok idi, zannedersem halen daha yoktur..belirttiğiniz bankaya gönderiyorlar.. para gönderme limiti ise 20$ idi en son..
 

sonerium

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mayıs 2008
Mesajlar
38
Reaction score
0
Kendi sitemde yazdığım özgün yazılarımı burda da yayınlasam olur mu ki acaba?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst