Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gamend biz aylarca burda yaziyoz sen daha cok beklicen bak bana 230$ i devirdim onaylanan 100$ var onaylanmayan 130$+ filan var ama daha pin kodu bile gelmedi 28inde 3defa oluyor istedim paso isticez artik napim Korkuyorum birden 5-6mektup gelirse pin kodu hangisini gircez 3yanlış hakkı var
Google Ads. hesap sayfanızdan istiyorsunuz. Her gelen pin kodu aynı. Yani yenileyincede yine aynısı geliyor. Ben bilgilerimi yanlış doldurmuştum. Arkadaşım söylemişti yanlış doldurmuşsun. düzeltmiştim.
Bilgilerinizi doldururken :
isim: xxxx
soyad: xxxx
Adres: xxxx
ilce: xxxx
il: xxxx
Bu şekilde doldururken adresin yanına ilceyi yazınız. Alt kısımdaki ilce ve il kısmına ilinizi yazınız. Arkadaşımın uyarısı üzerine il ve ilce kısmına istanbul yazdım ondan sonra geldi pin kodum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.