İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PKK askerlere ihale edildi..

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Türkiye sınır ötesi dedi, ABD üçlü mekanizma önerdi. Şu isimler mekanizmada yer alacak.
İnternethaber/ Kritik zirvede "sınır ötesi" operasyona yeşil ışık yakılmadı. ABD bunun yerine yine masada çözüm istedi. Bu amaçla da üçlü mekanizma kuruluyor.

Mekanizma askerlerden oluşacak. Üçlü ayakta ABD Genelkurmay Başkan yardımcı, Irak'ın ABD'deki komutanı Petraus ile TSK Genelkurmay ikinci başkanı yer alacak...

Sınır ötesi operasyon ise şimdilik seçenekler arasında görünmüyor. Erdoğan, sınır ötesi tezkereye vurgusu yapsada ABD'deyi ikna edememiş göründü...

Bush bunun yerine "istihbarat paylaşımını" masaya koydu. Güçlü istihbarat paylaşımı ile kanlı örgütün bitirilmesini önerdi. Şimdilik somut sonuç bu... İki ülke istihbarat alanında sıkı bir diyalog kuracak...

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=112244

haber dikkatimi çekti ne kadar acı değil mi kendi kararlarını veremeyen bir ülkede yaşamak.

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ülkeye kalsa verecek kendi kararını da baştakiler bu ülkenin kanına sahip değil..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
ADALETİN BAKANIMIZ, 8 askerin terör örgütününün eline geçmesinden üzüntü duyduğunu söyleyen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hiçbir mensubu bu duruma düşmemeliydi. Dolayısıyla kurtulmuş olmalarından fazla bir sevinç duymadım'' dedi.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ADALETİN BAKANIMIZ, 8 askerin terör örgütününün eline geçmesinden üzüntü duyduğunu söyleyen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hiçbir mensubu bu duruma düşmemeliydi. Dolayısıyla kurtulmuş olmalarından fazla bir sevinç duymadım'' dedi.

o 8 asker olayı tamamiyle bir tezgah bence..

not : edebimizle konuşuyoruz lütfen konu kilitlenmesin.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Belli olmaz, zaten ölü sayısı da o kadar az değildir, belki bu çocuklar bir yerde sıkıştı en sonunda teslim olmak zorunda kaldılar, ama tabi mantıklı değil güreş mi yapıyordunuz da en sonunda esir düştünüz, elde silahlarla. Ama artık üzülecek dert edecek birşey kalmadı, kısacası intikam yok, tepki yok, amerikadan izin almamıza gerek yok külhanbeylikleri boş salata çıktı, hadi herkes işine gücüne dönsün facebook'dan kaldırın bayrakları.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ülkenin çıkarlarınıda düşünmek lazım, urtdışından fazlasıyla ithalat ihracat yapıyoruz, ambargoyu yersek o zaman yeni bir kriz kapıda olur, başbakan helal olsun her ülkenin başkanına gidip derdimizi anlattı destek istedi, şu anki abd'nin önerisi pkk'ya olan tüm yardım ve destek yollarının kesilmesi ve pkk'nın dağıtılması, tabi anlaşamazsak telefon açıp fatmayı tatile yollayacak başbakan :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hiç güzel kafanızı yormayın ambargo filan olmaz, böyle enayi ithalatçıyı bulmuşlar 70 milyonluk, 1000 tane tshirt karşılığı bir cep telefonu ithal edecek, hiç bırakırlarmı kucaklarından. Sanki ihracat fazlası veriyoruz da ambargodan korkacağız. Şimdi milliyet'ten okudum bush görüşmesini, tam bir komedi filmi. sanki bu iş yeni ortaya çıkmış gibi konuşuluyor, o dereden ne sular geçti, artık valla şener şen/ilyas salman modelini geçti bu iş.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
e halkın iradesi.. demokratik bir ülkede yaşıyoruz.
açılmış bir kere pandora, it ürürr kervan yürür.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
siyasetle zaten biryerlere varılmaz. Ben TSK ya güveniyorum. Şuan neler olduğunu bilmemiz mümkün değil bekleyip sabredip görücez. Herhangi bir operasyon yapılsa bile bunu medyaya duyurmadan yapmaları lazım. Amerika ziyareti vs. halkın dikkatini başka yöne çekmek için yapılmış olabilir.

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abdyi kandırabileceklerini sanıyonmu cakirx ?

Adamlar oturdukları yerden ıraktaki karıncayı takip edebiliyolar zaten.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben Amerika olsam, kuzey ıraktaki kürtlerle oturur derim ki bu pkk yı burada barındırmayalım, hem Türkiye'ye güzel görünürüz, hem de PKK iran'a daha ağırlık verir, orada da faaliyet gösterir eskisi gibi. Sonra da Kuzey Irak'tan gözlerini çektirip, İran'a diktiririz, barzani ve peşmergeler rahatlar, İran'daki destabilizasyona da katkı yaparız. Bir taşla kuş katliamı. Bunun bir benzeri Türkiye'ye yıllar boyunca yapıldı, Türkiye en sonunda Suriye sınırına orduyu yığıp geliyoruz deyince, mecburen Apoyu paketleyip Kenya'da elimize verdiler, bir şekilde sürekli bir tavşan kaç tazı tut oyunu, tazının gözü dönüp tavşanı yakalayıp kafasını koparmadıkça da bitmez, siz ne derseniz deyin.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
iste fark o zaman Suriyeye geliyoruz bak denebilmişti. şimdi bunu diyebilecek kimse yok maalesef.
ve bugünümüzde benim de payım var. ben de bu milletin yarısı gibi baktım enflasyon düşüyor, milli gelir artıyor, rahatım ağır bastı Akp ye oy verdim. nereden bilirdim benim seçtiklerimin borsanın istikrarını ülke topraklarına değişeceklerini. bunları, bu olacakları, ülkemin düşeceği bu durumu ne medya söyledi ne de muhalefet. belki söylendi de dediğim gibi rahatım ağı bastı.
özür dilerim. kişisel olarak yaptığım en büyük hataydı. umarım tarih bundan beni de sorumlu tutmaz.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
yahu zaten seçimlerde kötünün iyileri seçiliyor bu bir gerçek kötülerin içinde en iyisi akp idi herkes akp ye oy verdi. kim gelse sesini çıkarabilirdi ki ?

borsa'nın %70 i yabancıların elinde Amerika'nın Türkiye üzerindeki etkisini de düşünürsek hükümet rest çekerse kriz kaçınılmaz ama bu kriz'den korkmayacak cesaretli, milliyetçi, gururlu birisi lazım.

kriz olduğu zaman başta kim olursa olsun suçlu duruma düşer ve halk onu afaroz eder. Ama türkiye ırağa girdi diye kriz yaşanıcağını zannetmiyorum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İyide durun bakalım öyle bodoslama ırağa tabiki giremeyiz bunun alt yapısı yapılmalı (şimdiye kadar yapılmalıydı ama yapılmadı)... Türk milletinin sorunu medyayı birtürlü kullanamamak. Amerika kimmişki adamların gücü var ama yarın birgün bi sorunları olsa dağılıverir ülke biz ise tam tersi kenetleniriz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.