İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Playstation Yine Tehlikede

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
2,131
Reaction score
27
Konum
İstanbul
Sony'nin yarattığı Dünyanın en büyük oyun platformu Playstation geçtiğimiz yaz bir heker grup tarafından heklenmişti.hek olayından dolayı PlayStation Network ve PS Store uzun süre kapalı kalmıştı.Buda bir çok kullanıcının mağdur olmasına neden oldu ve Playstation’a olan güvenin yitirilmesine neden oldu

Uzun zamandır hiçbir sorun olmayan ve stabil bir şekilde çalışan Playstation servisi bugün yine oldukça olumsuz bir açıklama yaptı.Sony Online Entertainment ve PlayStation Network üyesi olan 93.000 kişinin hesaplarının çalınmış olabileceğini belirtti ve bu hesapları şimdilik dondurarak koruma altına almak zorunda olduklarını söyledi.Kredikartı numaralarının güvende olduğunu ekledi.

Kısaca; Sony’nin aldığı güvenlik önlemleri tekrar aşılmış ve heklenmiş.93.000 hesabın tehlikede olduğunu ve bu rakamın Sony’nin bu servislerinin üye sayısının yalnızca yüzde 0.1′i olduğunu da belirtmek gerek.

Daha önce yeni PlayStation sahiplerinin hek durumlarından ötürü Playstation'a kontrata eklenen bir madde ile dava açamayacağı konusunda haberler yayılmıştı.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst