İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Plesk güncelleme sonrası apache çalışmıyor

egemens

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2005
Mesajlar
170
Reaction score
0
Konum
Eskişehir
Plesk hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Plesk linux 8.1.0'dan 8.1.1'e upgrade yaptım fakat upgrade sonrası apache servisi çalışmaz oldu. Başlatmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

0: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3:151
psaerror(string 'Unable to make action: Unable to manage service by websrvmng: websrvmng: Service /etc/init.d/apache2 failed to start')
1: /usr/local/psa/admin/htdocs/server/restart_services.php:28

Sorun nedir? Ne yapmam gerekir?
 

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
bir daha güncellemeye çalış , eksik dosya kalmış olabiri , ayrıca güncelleme bitene kadar , plesk açık kalsın ..yoksa yarım kalabiliyor.
 

egemens

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2005
Mesajlar
170
Reaction score
0
Konum
Eskişehir
Güncelleme esnasında Plesk açıktı güncellemenin eksiksiz tamamlandığını düşünüyorum zaten panelden bir daha güncellenmiyor. Bir çok forum ve teknik destek ekiplerinden yardım aldık fakat sorun çözülmüyor. Sanırım format attırıp Plesk'i yeniden kurup siteleri taşıyacağız. Ancak dediğim gibi Plesk hakkında özellikle Linux Plesk hakkında pek bilgi sahibi değilim. Zorunluluktan dolayı Plesk kullanıyoruz eğer Plesk'ten yedek alma ve sonra geri yükleme konusunda yardımcı olabilecek varsa mesaj yazıp iletişime geçebilir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst