MadDriver' Alıntı:Size licence key soruyorum siz mantıklımı diye soruyosunuz çok bilmiş arkadaş. Ben sadece elinde kullanmadığınız var ise sizden satın alacaktım. Siteden hallettim gerek kalmadı.
Teşekkürler ysf
Evet bencede ifadeye bakılırsa öyle görünüyor..hakanyal' Alıntı:nedense bende ilk bakışta arkadaşın anladığı gibi anladım. yazını yazarken belirtsen böyle yanılgıya düşmeyiz.
İlan bölümüne açsanız başlığı sorun kalmazdı. Buraya açarsanız haliyle öyle anlarlar.MadDriver' Alıntı:Size licence key soruyorum siz mantıklımı diye soruyosunuz çok bilmiş arkadaş. Ben sadece elinde kullanmadığınız var ise sizden satın alacaktım. Siteden hallettim gerek kalmadı.
Teşekkürler ysf
sihirlinet' Alıntı:Plesk keye zorunlu olmadığı sürece para ödeyen varmı hatta bırakın zorunlu olan varmı zannetmem. elinde imkanı olupta keye para veren varmı allah aşkına adama laf yapıyonuz ya
Ben ödüyorum. kötü bişey mi yapıyorum ??sihirlinet' Alıntı:Plesk keye zorunlu olmadığı sürece para ödeyen varmı hatta bırakın zorunlu olan varmı zannetmem. elinde imkanı olupta keye para veren varmı allah aşkına adama laf yapıyonuz ya
satılık plesk key 1 senelik plesk 8.1 ve plesk 8.2 plesk 8.3 orijinal ilgilenen arkadaşlar senelik 75 ytl kesinlikle indirim yapılmıyor.
msn: [email protected]