Arkadaşlar yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim sorunların cevaplarını teker teker vereyim..
Belki sorunumun tam olarak nereden kaynaklandığını bulabiliriz..
@Surkent
Söylediğiniz doğru olabilir. Daha önce ftpden yapıyodum böyle birşey yoktu.. En son dosyaları panelden upload ettim daha kolay oluyor diye sonra olmaya başladı bunu deneyeceğim..
FTP den de upload zor oluyor panelden upload edip zip 'i açmak daha kolay
Neyse yeterki sorunum çözülsün FTP den upload deneyeceğim..
@OnurSql
FTp şifrelerim ayarlanmış durumda siteye girişte şifre soruyor dedimya işte ftp şifresini yazınca ancak girebiliyorum ..Hostun süresi dolmadı çünkü daha yeni , alan ve band sınırında da herhangi bir problem yok..
asp ve aspnet servisleri açık..
Cevabınız için teşekkür ederim.
@MKB
evet doğru söylüyorsunuz.. Birkaç kişide bu işi bilen kişilerde aynı şeyi söyledi ama perl ve cgi desteği açık gözüküyor ama yanlarında check işaretini kaldırılacak seçenek yok malesef (Ve benimle aynı sorunu yaşayan bir arakadaşta bu seçenek varmış ama o da dediğiniz perl desteğini kaldırdığında sorun değişmemiş.. Cgi desteğini kaldırmayı denemedim..)
Sorunu arkadaşların dedikleri yöntemlerle çözemezsem en son çare hostu aldığım kişiye bu dediklerinizi aynen ileteceğim teşekkür ederim..
@mcanli
Kolay bir yöntem gibi gözüküyor
diğer seçenekler olmazsa yine dediğinizi yapmaya çalışacağım..
@phiberoptic
Dosyalar httpdocs klasörünün içinde ..
Cevaplarınız için teşekkürler umarım sorunu halledebilirim.. Her yerde bu sorunu dile getirmiştim ama bir türlü çözüm bulamamıştım inşallah verdiğiniz bilgilerle sorunu ortadan kaldırırım..
Saygılarımla..