sohbet odaları

pleskte asp neden çalışmaz

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
dostlar plesk panel var bende localde çalışan asp scriptler serverda çalışmıyor
test için www.kozlucaioo.com bi bakarmısınız sorun neden olur acaba lütfen bir fikir

salihk

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara
217 Aydır Üye
verirtabanına yazma izni vermemişsin ondan yapar.

senolcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
252 Aydır Üye
Veri tabanıyla ilgili bir sorun var, ya yolu yanlış gösterilmiş yada yazma izni verilmemiş, bunları kontrol et çalışacaktır.Sunucuda sorun yok yani.

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
onların hepsi tamam verilmiş özellikle kontrol ettim
yollar da tamam ama yine açmıyor

sitemedya

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
230 Aydır Üye
internal server error un birçok nedeni olabilir.
ama sana basit bişey söyleyim: index sayfandan belli kısımları çıkarıp denemeler yap, hata olan satırı bulmaya çalış ve buraya yaz. hatayı bulunca çözümü bulmak daha kolay olacak.

Stain

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Sevdim O Zalimi
201 Aydır Üye
Sunucu sahibinden yani yani hostingi aldığın yerden sayfa loglarını isteyebilirsin, nerede hata olduğunu sana loglar gösterecektir. ve ayrıca dbnin yollarını kontrol et.

Saygılar.. İyi çalışmalar..

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
arkadaşlar sunucu sahibi benim zaten dediklerinizin hepsini zaten yaptım başka bi sunucuya gönderdim dosyaları değiştirmeden orada çalıştı benim serverda çalışmıyor her nedense şimdi pleski kaldırıp yeniden yüklüycem bakalım ne olacak

komikhane

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
internet
222 Aydır Üye
pleskte domainin hosting ayarlarında özel hata sayfalarının yanında ki işareti kaldır. o zaman sorunun hangi satırda olduğunu belli olur.

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
ok komikhane dediğini yapcam gerçi pleski yeniden kurdum bi bakayım olmazsa dediğin gibi olcak

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.