İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Plus-Net AVM -->> Herkese Ücretsiz E-Ticaret Sistemi >> Son Gün 13 Oca

BerkeTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Haziran 2012
Mesajlar
134
Reaction score
0
Plus-Net AVM Sistemi Nedir ?

* Plus-Net AVM ; sanal mağazacılık (e-ticaret) + Network Marketing + Affiliate Marketing sistemlerinin birleşiminden oluşmuş bir e-Network şirketidir.

Plus-Net AVM Kurucuları Kimdir ?

* 2012 yılında Voleybol Milli Takım oyuncuları tarafından finanse edilerek Ali YÜCEL tarafında kurulmuş bir aile şirketidir.

Plus-Net AVM İle Alışveriş nasıl gerçekleşir ?

* Müşteri PlusNet sitesinden bir ürünü seçer ve ürünün ödemesini yapar, yapılan ödeme plusnet sistemi tarafından bir havuzda tutulur. Ürünün satışını yapan iş ortağı, ürünü 3 iş gününde kargoya verir. Müşteri kargodan ürünü alır gerekli kontrolünü yapar ve sisteme onayını verir. Daha sonra havuzdaki paradan sistem komisyonunu keserek iş ortağına ödemesini yapar. Kesilen komisyonlardan da sistem hem kendi payını hem de bizler gibi distribütörlerine komisyonlarını dağıtır.

Neden Plus-Net E-Ticaret Sistemini Kullanalım

* 13 Ocak 2013 tarihine kadar üye olursanız 1 yıllık hosting + e-ticaret sistemi + entegre mağazacılıktan ücretsiz faydalabilirsiniz.
* Kurulan e-ticaret sisteminde 70binden fazla ürünün satışından düzenli bir gelir elde edecek ve bu kazançları almak için hiç bir şarta bağlı kalmayacaksınız.
* 13 Ocak 2013 ten sonra sizin altınızdan sisteme üye olacaklardan da %20 net kazanç elde edeceksiniz.
* 70binden fazla hazır ürünün satışından, kargolanmasından, müşteriye teslim edilmesine kadar herşeyden siz değil plus-net sorumludur, yani tüm yasal işlemler plus-net e aittir.
* Şu an için cebimizden çıkacak tek ücret bir domain parasıdır, eğer elimizde uygun bir domain varsa o da olur, yeni bir domain satın almanıza da gerek yok.
* Eğer reelde bir mağazanız varsa kendi ürününüzü de sisteme ekleyebileceksiniz. Bunun diğer şartları ilerleyen günlerde ilgilenen varsa açıklayacağım.
* Bizim yapmamız gereken sadece bizim domainimize kurulan e-ticaret sitesinin tanıtımını yapmak, ürünlerin satılmasını sağlamak.
* Satılacak ürünler, marka ve lisanslı ürünler olacaktır..

Çok Sık Karşılaşacağımız Bazı Terimler..

* Distribütör : Plus-Netten sanal mağazacılık lisansı için üyelik alan bizim gibi üyeler.
* Müşteri : Plus Net sanal mağazasından alışveriş yapan kariyer & kazanç planlarına dahil olmayan kişilerdir.
* Sponsor : Plus-Neti yeni üyelerle buluşturan ve onların linkiyle sisteme üye olduğumuz kişilerdir.. Benim linkimle üye olacakların sponsoru da ben olacağım.
* Aktiflik : Kazanç & Kariyer planlamasında sistemdeki primleri hakedebilmek için her ay yapılması gereken işler..

Plus-Net AVM Kazanç Planları & Üyelik Paketleri

Plus-Net AVM den 4 ana başlıklar altında kazanç sağlayabiliriz. Ana başlıklar diyorum, çünkü her üyelik türünde farklı farklı kazanç türleri, oranları mevcuttur.

* Kişisel Backoffice (Başlangıç Paketi)
- Bu başlangıç paketiyle sadece distribütör ağınızı (alt üyelerinizin mağaza açması) oluşturabilir ve indirimli ürünler alabilirsiniz.

1) Mini Paket (Detaylı Resim İçin Tıklayın)

- Bu üyelik paketiyle %10 fast starter bonusu, e-ticaret dağılımından %20 Kazanç, 40 para puan vb diğer primleri kazanabilirsiniz.

2) Midi Paket (Detaylı Resim İçin Tıklayınız)

- Bu üyelik paketiyle %15 fast starter bonusu, e-ticaret dağılımından %30 Kazanç, 60 para puan vb diğer primleri kazanabilirsiniz.

3) Maxi Paket (Detaylı Resim İçin Tıklayınız) - 13 Ocak 2013'e kadar ücretsizdir

- Bu üyelik paketiyle %20 fast starter bonusu, e-ticaret dağılımından %40 Kazanç, 80 para puan vb diğer primleri kazanabilirsiniz.

NOT : 13 Ocak 2013 'e kadar sisteme üye olanlar maxi paketi ücretsiz üye olmuş olacaklar ve 1 yıl boyunca üyeliği için
herhangi bir ödeme yapmayacaklar.
13 Ocaktan itibaren üstteki detaylı resimlerde görülen fiyatlar geçerli olacak, ve aşamalı olarak paketler asıl fiyatlarına yükseltilecektir.. Sisteme referanssız üyelik yoktur, bunun için alttaki referanslı üyelik linkimden üye olursanız benim takımıma girmiş olursunuz..

LÜTFEN BURADAN ÜYE OLUNUZ

Sistemden Kazanılacak Primler Nelerdir ?

* Fast Starter (%5 to %20)
* Grup Primi (%5 to %20)
* Liderlik Primi (%26 to %40)
* Lider Geliştirme Primi (%15 )
* Araç Programı (%5)
* Aylık Kar Payı (%2)
* Yıllık Kar Payı (%1)
* Senin Ofisin
* Senin Aracın
* Senin Evin
* Dönemsel Tatil Promosyonları

Ödeme Planları Nedir ? Bu Promosyonlardan Kimler Yararlanabilir ?

* Sözleşmelerinde belirtilen oranlarda her üyenin kar marjı ay sonunda hesaplanarak takip eden ayın 15 ile 20si arasında banka hesaplarınıza yatırılır. Prim oranları sonraki zamanlarda ayrıca tarafımdan detaylı olarak açıklanacaktır. Fast Starter primleri haricindeki primler aktif olan üyelere verilir. Fast starter kazançlarınız için aktif olmanıza gerek yok, 50tl yi geçen her fast starter kazancınız hiçbir şart şurt olmadan banka hesabınıza yatırılır..

Aktiflik Nedir ? Nasıl Aktif Oluruz ?

* %17 üyelik seviyesinie kadar olan tüm üyeler kendi "id" leri üzerinden 40 pp (100tl) + kdv değerinde bir işlem yapmaları gerekiyor.
* %17 üzeri üyelik seviyesinde olan "Director" kariyer basamağında olanlar 80 pp (212tl) + kdv değerinde bir işlem yapmaları gerekiyor.
* Ya da belirli bir üyelik seviyesine gelmiş distribütör kazandırmış olmak gerekiyor. Yani ya sistemden ücreti karşılığında bir ürün satın
alacaksınız, ya da sisteme distribütör kazandıracaksınız.

Not 1: Üstteki başlıklarda belirttiğim üzere "Fast Starter Kazancı"nı almak için herhangi bir aktifliğe gerek yok, sitenden ürün satılsın,
hesaplanacak oranlardan %20 fast starter primini koşulsuz kazan.

Not 2 : Herhangi bir kariyer basamağına geldikten sonra bulunduğunuz seviyeden aşağıya düşüş yoktur !

Not 3 : İlk ay hiçbir şekilde aktiflik şartı aranmayacaktır !

ÜYE OLMA & DOMAİN GÖNDERME AŞAMALARI NEDİR ?

* Buraya tıklayarak karşınıza çıkacak formu doldurduğunuzda Maxi üyelik için adım atmış oluyorsunuz. 1 hafta içerisinde mail üzerinden sizden domain bilgilerinizi isteyecekler.
* Domain bilgilerinizi gönderdikten sonra yöneticiler sizin domainize e-ticaret sistemi kurup hazır bir şekilde teslim edeceklerdir.
* Üye olduğunuz sayfada üye girişi yaptıktan sonra bilgilendirme odasını göreceksiniz. Bilgilendirme odasında ayın 6sına kadar her akşam 21:00 da canlı olarak sunular veriliyor ve anlaşılmayan yerleri sorabiliyorsunuz.
* Sistem aktif olduktan sonra domaininize e-ticaret sistemi kurulduktan sonra bu adresten tüm üyelik işlemlerimizi yapabileceğiz. Adres şu an aktif ancak tüm menüler kullanımda değildir.

Ücretsiz Maxi Üyelik İçin Son Gün 13 Ocak 2013

ÜYE OLMA VE SEMİNER ADRESİ
FACEBOOK ADRESİ (ÜRÜN TANITIMI)
ÖRNEK BİR YAZILIM SAYFASI (GELİŞTİRİLECEK)
YAZILIM KURULUMUNDAN SONRA ÜYELİK BİLGİLERİMİZİ TAKİP EDECEĞİMİZ ADRES
[/color]
[/b]

ÖNEMLİ :
Üye olurken sisteme girdiğiniz mail adresinin ve kimlik bilgilerinizin doğruluğundan emin olun. Sistemin kurulumuyla ilgili gelişmeleri mail adresinize göndereceğim..

Alıntıdır
 

BerkeTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Haziran 2012
Mesajlar
134
Reaction score
0
Şunu da belirtmek isterim şu anda yeni açıldığından çok kullanıcısı yok yani sadece üye olarak bile yerinizi korumuş olursunuz
 

BerkeTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Haziran 2012
Mesajlar
134
Reaction score
0
Her akşam saat:21:00 da toplantı var
 

oirmak1975

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Şubat 2011
Mesajlar
286
Reaction score
1
Ben bu ay maxi paketi 400 tl lik alacaktım ama fiyat bir anda %100 artıp 800 tl oldu üstelik 12 ay taksitle 900 tl oluyor. Ben de şimdi sermayesizticaret.com ile dropshipping yapacağım. Örnek site justandfast.net üstelik fiyatı hem 490 TL. hem de peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyorlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst