İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Polislere Saldırı

H

halilarici

Misafir
‎*SON DAKİKA*Silopi'de polise silahlı saldırı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde polislere silahlı saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre yapılan saldırıda 2 ile 3 polisin yaralandı.

Yaralı polisler Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaydan sonra Silopi’nin tüm giriş ve çıkışları tutuldu

Allah Acil Şifalar versin.
Amin.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Yaralı Polislerimize Allah (C.C) acil şifalar versin fakat konu Geyikhane bölümünde hiç hoş olmamış.

H

halilarici

Misafir
Başka yer bulamadım.Özür dilerim admin taşırsa gerekli bölüme sevinirim.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Maalesef 1 polisimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin. Yaralı Polislerimize acil şifalar diliyorum.
O kahpece saldırı yapan şerefsizlerinde Allah belasını versin. Onlara yapacaklarımız var merak etmesinler. Hala bu pkk denen köpekleri destekleyen varsa, onlarında Allah belasını versin..

Not : Konuyu geyikhane yerine güncel haberlere açsaydın daha iyiydi kardeşim.Modlar ilgili bölüme taşısınlar lütfen.

H

halilarici

Misafir
Hala o dediğim sayfada sevinenler var buhabere a..... k..... çocukları hala kapattıramadık o sayfayı öylede böylede kapattırıcaz.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Maalesef 1 polisimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin. Yaralı Polislerimize acil şifalar diliyorum.
O kahpece saldırı yapan şerefsizlerinde Allah belasını versin. Onlara yapacaklarımız var merak etmesinler. Hala bu pkk denen köpekleri destekleyen varsa, onlarında Allah belasını versin..

Allah rahmet eylesin, Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum kardeşim.

Ekleme:
Hala o dediğim sayfada sevinenler var buhabere a..... k..... çocukları hala kapattıramadık o sayfayı öylede böylede kapattırıcaz.

Dini sayfaları, Mehmetçik sayfalarını kapatmayı gelenek haline getiren Facebook ne hikmetse böyle sayfaları görmüyor.

H

halilarici

Misafir
Allah rahmet eylesin, Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum kardeşim.

Ekleme:

Dini sayfaları, Mehmetçik sayfalarını kapatmayı gelenek haline getiren Facebook ne hikmetse böyle sayfaları görmüyor.

Aynen kardeşim çok haklısın.Bu sayfaları kapatmıyorlar.Çünkü hesap Türkiye'nin bölünmesini istiyor.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Ne kadar duyarlı bir milletiz. 20 küsur kişi bakıyor 3 kişi mesaj yazıyor. Gerçekten yazık..

tbab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Başımız Sağolsun... Şehit polisimize allah rahmet eylesin... kökünü kurutmadan bu saldırıların sonu gelmeyecek...

H

halilarici

Misafir
Dağdaki ş..... bile biliyor bizi ezemiyceklerinizi.Ama yediremiyorlar ve arkadasındaki devlete güveniyorlar.Kim varsa arkasında artık.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkasinda kim var zamanı gelince onuda harcayacak ama bu şahsiyetler bunu anlayamıyorlar... Şehit polisimize Allah rahmet eylesin diyoruz ve ailesine Allah sabır versin. :(

Horoz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Gün gelecek, söylecek sözümüz olduğunu herkes görecek. Her seçim döneminde ortamı geren açıklamalar yapan ve saldırıya geçen örgüt yine yaptı yapacağını. Suç, bu örgüte konuşma hakkı tanıyan bizlerde. BDP kim ki? Baktıkça yüzlerine çirkin, pis, iğrenç bir surat görüyorum sadece.

Hani o meşhur laf var ya.. Sallandıracaksın 2 sini 3 ünü..

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Allah bunları ve destekleyenleri kahretsin tez zamanda..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.