İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Popüler Olan Online Alışveriş Kuponları

indirimkuponutr

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
1
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Bir süredir yaşadığımız büyük sıkıntılardan dolayı evlerimizden çok fazla çıkamaz olduk. İnsanlar artık giyim, kozmetik, market vb. ihtiyaçlarında kendisi mağazaları gezerek almak istese de sağlığını ön plana almak zorunda kalıyor. Günlük yaşam faaliyetlerimizi eskisi kadar aktif olamadığımızdan insanlar bir şekilde kendisini mutlu ederek vakit geçirmek istiyor. Bazılarımız bunu online alışverişler yaparak bazılarımız da oyun oynayarak vakit geçiriyor.
Online alışveriş siteleri son bir senedir hiç olmadığı kadar milyonlarca kullanıcı ziyareti alarak büyük rakamlarla satış yapıyor. Hal böyle olunca internet mağazalarında karşılıklı rekabet ortamını istemsizce çok daha fazla oluşturmuş oldu. Müşterilerini ilgisini çekmek, satış oranını yükseltmek veya alışveriş yapmasa dahil karşısına çıkarttığı kişiye özel indirim fırsatları sunarak alışveriş yapmasını sağlıyor. İndirim kuponu fırsatlarından daha önce bir kez olsun yararlanmış olanlar için bu söylediklerimiz halihazırda bildiği şeylerdir. Fakat her geçen gün markaların yaptığı indirim kuponu kampanyaları o kadar fazla ki artık hangisini seçsem diye düşünmek sıradan oluyor.
1.png


Türkiye'de popüler olan alışveriş sitelerinden Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, Morhipo ve N11 mağazalarında kupon kullanımı oldukça yüksek. Sadece online olarak faaliyet gösterdiği için fiziki mağazalara göre ürünleri avantajlı fiyatlarla karşılaştırabilir, en uygun ürünü bulabilirsiniz. Bu dönemde müşterilerine yüzlerce kampanya düzenleyerek zamandan ve indirim kuponu kodları sayesinde de sunduğu indirimlerle tasarruf imkanı sunuyor. Çok kısa süre ayırabileceğiniz bir zaman diliminde alacağınız ürünlerde tahmin edilemez ucuzluklar ve fırsatlar önünüze gelebiliyor. İhtiyacınız olan ürünlerde avantajlı fırsatları yakalamak tamamen sizin elinizde.
Mesela Trendyol sitesi üzerinden Trendyol indirim kodu kullanarak minimum 10 TL'den 200 TL'ye kadar indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Zaman zaman Trendyol müşterilerine özel alışveriş kuponları oluşturarak kullanıcıların hesaplarına tanımlıyor. Bunun içinde öncelikle trendyol.com'da üye olduktan sonra hesabınızı aktif etmeli, ardından da bilgilerinizle giriş yapmalısınız. Bir sonraki adımınızda Hesabım hemen ardından İndirim Kuponlarım sekmesine basarak size ait kupon kodlarınızı görebilirsiniz. Bu sayede yeni sezon trend koleksiyonlarını çok daha uygun fiyatlarla keşfetme imkanı bulacaksınız. Az önce bahsettiğimiz diğer alışveriş siteleri içinde bu durum geçerli olmaktadır. İlk alışverişinize özel hoş geldin kuponları, hediye çekleri gibi fırsatlardan yararlandıysanız, indirimkuponu.com.tr sitesi üzerinden de güncel indirim kuponu kodlarına ulaşabilirsiniz. 300'den fazla mağazada yüzlerce lira tasarruf edebilir, dilediğiniz ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst